Wpis z mikrobloga

@jamtojest: To się nazywa rozeznanie w lidze niemieckiej. Tam od samego początku za drużynę odpowiadał bodajże Gamperle i to miało się zmienić bo podobno dogadany jest Kovac.
  • Odpowiedz
@mannoroth: W takim razie co Kovac juz teraz trenerem? Bo troche dziwne brac kogos na 3 miesiace, gdzie od nowego sezonu wlasnie Niko ma byc trenerem herthy.

A tak w ogole bedzie smiesznie jak sie okaze, ze przyjdzie jakis trener i posadzi Piątka na ławie :D Uciekł z milanu, żeby grać, a będzie ławe grzał w berlinie ( ͡° ͜ʖ ͡°) No ciekaw jestem.
  • Odpowiedz
@Rodjer: Nie chce mi się teraz szukać, ale czytałem takie artykuły, że Klinsmann to gwarant jakości trenerskiej, autorytet i w ogóle to on chce Piątka i dlatego on niby wybrał Herthę. Też mi się wydawało, że on trenerem to jest raczej przeciętnym, no ale polskie media...
  • Odpowiedz
@jamtojest: to z całym szacunkiem nie wiem, jakie g---o czytałeś, ale Panowie z bundestrucka czy inni z eleven od razu mówili, że to żaden trener. Przecież gość jako trener nigdy niczego nie osiągnął, nie jest tajemnicą, że sukces na MŚ 2006 to zasługa Lowa
  • Odpowiedz