Aktywne Wpisy

upodlator +435
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
koniolizator +545
Pieprzone dinozaury jeździły starymi dieselami, latały Wizzairem na wakacje i nie instalowały pomp ciepła
źródło: 1000009224
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: 1000009224
PobierzWykop.pl
#wot
Zgłaszałem jednego typa, blokował i przepychał mnie całą bitwę(grałem artą), wysłałem powtórki ticketem. i po 2 tyg dostałem odpowiedź iż przyjrzą się sprawie. Potem odpisali mi, iż gracz którego raportuje nie złamał zasad gry i dlatego nie będą wyciągnięte wobec niego konsekwencje w postaci blokady konta w wot.
Nie pierwszy on zreszta
i wcale nie musi pchac cala bitwe, wystarczy ze w jakiejs kluczowej sytuacji w poblizu przeciwnikow ktos ci zacznie wjezdzac w tyl i cie wypchnie
@Ice_Glaze
@Norskee
A tu Was zaskoczę, bo ostatnio zgłosiłem spychacza w O-Ho, który na przepychaczu na El Haluf wypchnął mnie pod lufy przeciwnika, bo chciał sobie strzelić. Jakimś cudem nie dostałem ani jednej bomby od przeciwnika (ze trzech tam było) i szybko uciekłem. Zgłosiłem, odpowiedź natychmiastowa, że jedno takie przewinienie to za mało, żeby zbanować gracza i ze musiałbym wysłać takich kilka + wystarczy, że w takiej sytuacji
@Finnophile: Właśnie tutaj chodzi o to, żeby po wypchnięciu coś ci się stało. Skoro piszesz, że nie zebrałeś strzału to może przez to gość bana nie dostał.
@azen2: Nie wiadomo czy go zbanują i na ile, ale zawsze warto zgłaszać takich pseudo-graczy.