Wpis z mikrobloga

Czy jak jakiś #!$%@? mnie celowo wepchnął pod ogień wrogów, to go zbanują na parę dni jak go zgłoszę?
#wot
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@azen2: nie ma szans musiał by go zgłosić z 4-5 różnych osób wraz z powtórkami z różnych bitew, to może by dostał max 3 dni bana. Ale za takie akcje wg raczej nie banuje.
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: Miałem, żadne bzdury.
Zgłaszałem jednego typa, blokował i przepychał mnie całą bitwę(grałem artą), wysłałem powtórki ticketem. i po 2 tyg dostałem odpowiedź iż przyjrzą się sprawie. Potem odpisali mi, iż gracz którego raportuje nie złamał zasad gry i dlatego nie będą wyciągnięte wobec niego konsekwencje w postaci blokady konta w wot.
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: banuja na poczatku na 3dni. Sam zglosilem typa ostatnio i wlasnie mija 3 dzien jak go nie ma w grze
Nie pierwszy on zreszta

i wcale nie musi pchac cala bitwe, wystarczy ze w jakiejs kluczowej sytuacji w poblizu przeciwnikow ktos ci zacznie wjezdzac w tyl i cie wypchnie
  • Odpowiedz
@EvilRage
@Ice_Glaze
@Norskee

A tu Was zaskoczę, bo ostatnio zgłosiłem spychacza w O-Ho, który na przepychaczu na El Haluf wypchnął mnie pod lufy przeciwnika, bo chciał sobie strzelić. Jakimś cudem nie dostałem ani jednej bomby od przeciwnika (ze trzech tam było) i szybko uciekłem. Zgłosiłem, odpowiedź natychmiastowa, że jedno takie przewinienie to za mało, żeby zbanować gracza i ze musiałbym wysłać takich kilka + wystarczy, że w takiej sytuacji
  • Odpowiedz
@azen2: Wysłałem już dobre kilkanaście zgłoszeń z powtórkami i za każdym razem jest odpowiedź, że gracz został ukarany. Najczęściej ban na 3 dni, pewnie długość zależy od tego, które to z kolei przewinienie. Wystarczy wysłać w odpowiednim dziale.

@Finnophile: Właśnie tutaj chodzi o to, żeby po wypchnięciu coś ci się stało. Skoro piszesz, że nie zebrałeś strzału to może przez to gość bana nie dostał.
  • Odpowiedz