Aktywne Wpisy
Elev +358
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +422
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bmw #samochody #motoryzacja
@Emel96: to chyba biorą wtedy szybkiego automata z manetkami, co by nie odrywać ręki od kierownicy przy szybszej niż ręcznej zmianie biegów?
@Iskaryota
Kiedy się śmiali z tych co chcieli mieć manual bo to kontrola nad samochodem
Poza wyjatkami jak jakies auta typu BMW M5 gdzie sa to auta raczej kolekcjonerskie to w dzisiejszych czasach nie ma zadnych argumentow ktore przemawialaby za skrzyniami manualnymi.
@grzesiu_id: ostatnim M5 z manualem było chyba e39 20 lat temu, dziś w sportowych odmianach nie uświadczysz manuala wcale
Od tego czasu skrzynie automatyczne zostaly tak udoskonalone ze w ogole porywnywanie ich z automatami to jest nieporozumienie.
Komentarz usunięty przez autora
@SpalaczBenzyny: ważne że nie multitronic (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Menefe: w takim #uk chyba nie ma (dużych) ciężarówek z manualami, przynajmniej nie słyszałem
Porsche 911 z drążkiem