Mam pomysł na grę która podbije rynek. Generalny zamysł jest taki żeby zrobić symulator wiertarki. Zadania by polegały na wierceniu w różnych materiałach. Zdobywania lvl, nowe wiertła i nowe lepsze wiertarki!!
Tutaj moja alfa prezentacja gry Co myślicie o pomyśle?
@negro: Typowy polski remont odbywa się w blokach z wielkiej płyty, gdzie wywiercenie jednej dziury to godzina roboty i dwa stępione wiertła.
W amerykańskich "kartonowcach" jak chcesz powiesić obrazek to bierzesz wkrętarkę, przykładasz obrazek, w 5 sekund wkręcasz wkręta i masz obrazek, który będzie wisiał przez 20 lat.
A w Polsce? Pożyczasz trzydziestokilową wiertarę, kupujesz pięć wierteł przeciwpancernych, idziesz do sklepu po czteropak harnasia, wyrzucasz żonę i dzieci z domu, pijesz
@negro: mam zajebisty pomysł na grę ostatnio synu Adela Sacrifice i mógłbyś zrobić coś podobnego Gra polega na tym że zaczynasz wiercić w ścianie i wybija korki ekran robi się czarny a wcześniej jest napis że trafię tylko na słuchawkach Gdy już się zrobi ciemno wiercisz na ślepo w różnych miejscach ściany i nasł#!$%@? już od głosów #!$%@? sąsiada im sąsiad bardziej #!$%@? tym więcej punktów gry wygrasz jak trafisz Sweet
Teraz każda p0lka będzie mogła się ruchać ile wlezie bez żadnych konsekwencji. Jak coś to wujek Tusk podrzuci tabletkę do kasowania dzieci albo jakąś aborcyjkę.
Mam pomysł na grę która podbije rynek. Generalny zamysł jest taki żeby zrobić symulator wiertarki. Zadania by polegały na wierceniu w różnych materiałach. Zdobywania lvl, nowe wiertła i nowe lepsze wiertarki!!
Tutaj moja alfa prezentacja gry
Co myślicie o pomyśle?
#gry #gamedev
Typowy polski remont odbywa się w blokach z wielkiej płyty, gdzie wywiercenie jednej dziury to godzina roboty i dwa stępione wiertła.
W amerykańskich "kartonowcach" jak chcesz powiesić obrazek to bierzesz wkrętarkę, przykładasz obrazek, w 5 sekund wkręcasz wkręta i masz obrazek, który będzie wisiał przez 20 lat.
A w Polsce? Pożyczasz trzydziestokilową wiertarę, kupujesz pięć wierteł przeciwpancernych, idziesz do sklepu po czteropak harnasia, wyrzucasz żonę i dzieci z domu, pijesz
@negro: ?