Wpis z mikrobloga

Pragnę się z-----ć 24/7, mam problem i pragnę zwrócić na to czyjąś uwagę pisząc tu o tym.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wielki_Czerwony_Smok mam nadzieję, że nie i tylko wyżywa się emocjonalnie nie odpisując.
Ale w sumie to nie wiadomo.
W każdym razie jak to czytasz @Soviel to trzymaj się nie ma tego złego czego nie dało by się przeskoczyć i odwrócić na swoją korzyść.
Życie zaskakuje, i ciebie pewnie też zaskoczy jeszcze nie raz
  • Odpowiedz
@Wielki_Czerwony_Smok: @322-random_user: Siema, daję znać że Wasze akcje przyniosły taki skutek że mnie policyjka o północy tego samego dnia zawiozła do szpitala psychiatrycznego w mojej miejscowości. Czy jestem zły na to? Musiałbym być bardziej p------y niż jestem (o ile się da) żeby się złościć, chyba dostałem to czego oczekiwałem w chwili słabości. Szczególnie jak zobaczyłem że jeden z was zawołał Aśkę, spodziewałem się takiego obrotu ale miałem w------e.
Soviel - @WielkiCzerwonySmok: @322-randomuser: Siema, daję znać że Wasze akcje przyni...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Soviel: kiedyś nie pomogłem bliskiej osobie i stwierdziłem, że drugi raz tego błędu nie popełnię

Ogólnie to zawsze staram się gadać ale jak ktoś znika i nie odpisuje to nie ma wyboru.
  • Odpowiedz
@Wielki_Czerwony_Smok: W maju jadę do Krakowa na drugi etap kwalifikacji na półroczne leczenie. Plan jest taki że jeśli tam nie nauczę się żyć sam ze sobą i do 30tki nic się nie zmieni u mnie to przestanę się skupiać na tym żeby sobie pomóc a na tym żeby się zdobyć na s---------o. Tylko wtedy już nic nie rób jeśli mnie tknie na pożegnalny wysryw. To tylko jeden podatnik w p---ę
  • Odpowiedz