Wpis z mikrobloga

@Zagmadfany2: @US17 doceniam napracowanie, dobra scenografia, rekwizyty, czysty janek, w miarę trzeźwy. Do tego tego tamat audycji i wyszło całkiem śmiesznie. Podoba mi się to nowa jakość strimów w tym chlewie. WIdzę że chcesz iść drogą wyznaczoną przez Niemca. Masz z nim jakiś kontakt? Może razem byście coś wymyslili.
  • Odpowiedz
dobra robota :)

@Zagmadfany2: Czy ja wiem. Chłop odpalił lajta który potrwał bardzo krótko i nic nie wniósł praktycznie z racji tego, że Janeczek nie miał z kim dysputować. Jedyny plus to okuratne rekwizyty (sweterek i torba).
US17 zagrał na melodię Menela i Pato którzy z całych sił starają się podtrzymać swój monopol na tych dwóch bohaterów i rozdrapują konflikt Konona z Rodo utrudniając pracę Niemieckiemu.
Wczoraj mieliśmy bezbarwny lajt Janka
  • Odpowiedz
@Pjoter101410: No właśnie. Walnie focha i znów po zgodzie z Jankiem będzie i zero filmów. Zamiast filmów Niemca z oboma będzie Tołdi i Pato. Brak myslenia na więcej niż jeden krok to przodu widzę u Mireczków.
  • Odpowiedz
@TommoT1908: chciałbym żeby była zgoda z knurem ale jej nie będzie. Oni ze sobą się nie dogadają nawet jak by nikt w to nie ingerował bo nie ma między nimi takiej miłości jaka była ze szczurem. Teraz jest tylko potencjał w wojenkach między nimi, przynajmniej koniował coś nagra czasem #!$%@?. Bo inaczej pozostaje nam to coś mdłe co serwuje nam menel.
  • Odpowiedz
@lukwyk: A ja zmieniłem zdanie. Myśłałem że temat rodo na szkolnej zakończony i ciekawostka że nawet frajer z mokotowa wracając z urodzin odpowiedział komuś że rodo nie mógł tam przyjechać bo gruby go tak bardzo nienawidzi i na drugi dzień wiemy co się stało na szkolnej... Przyszedł Niemiecki i przyprowadził RODO, podobno imprezka w odróżnieniu do tej z frajerem i fiodorem była udana i rodo został tam na noc. Pokazało to,
  • Odpowiedz
@adik75: Bo Łoś jest niepokorny względem Knura. I czasem wydaje mi sie, że Rodo po prostu trolluje prezydenta. Np w momencie kiedy Konon obraża Łosia. Ten go tu tego subtelnie Koniowała na dzień dzisiejszy pięknie de besta ripostuje. I czesto Konon z ledwością zatrybia. A w momencie gdy Konon przekracza granice ubliżając Łosiowi ten honorowo powie co o nim myśli i się zwinie. Dając do zrozumienia, że i bez Konona sobie
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: i to jest plus zarówno Niemca jak i łosia - nie są uzależnieni od knura, nie będą się podlizywać jak pedro (czyli pedzio) który inaczej nie zarobi nic. Mimo że Janek to obleśny menel, to wpasowuje się w klimat szkolnej, która mimo oburzenia niektórych jest zwykłą, obsraną meliną. Może się posprzeczać z knurem ciekawiej niż "zamknij tom dupe" i koniec, co daje szansę na materiały
  • Odpowiedz