Aktywne Wpisy
Mieszkam z dziewczyną. Mieszkanie jest moje, ja płacę rachunki, ja kupuję większość jedzenia. Ona zarabia minimalną krajową (ona pracuje nieregularnie, kilka dni w tygodniu) i swoją pensję przeznacza praktycznie "na siebie".
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Sytuacja z wczoraj:
Ja budzik 6:15, na 7 w pracy żeby zarabiać pieniądze, jak co dzień.
Moja dziewczyna spała do 12:00, wstała o 12:30, poszła do sklepu, zrobiła zakupy na obiad (za mój hajs) i przygotowała obiad.
Przygotowując obiad wstawiła relacje
Mecha_Wykalaczka +138
No to zaczynamy, na początku dla tych co nie wiedzą w DE współprowadzę ze znajomym firmę zajmującą się montażem a-z kuchni, mebli łazienkowych i wszelkiego rodzaju szaf itp. Naturalnie zatrudniamy tego trzeciego pracownika
bo na dobrą sprawę to jest wymagane żeby wyrabiać się ze zleceniami, jak jest trzech to szybciej i sprawniej można robić terminy 2-3dniowe w jeden dzień co za tym idzie lepsza kasa, no ale to nie o tym.
Na
bo na dobrą sprawę to jest wymagane żeby wyrabiać się ze zleceniami, jak jest trzech to szybciej i sprawniej można robić terminy 2-3dniowe w jeden dzień co za tym idzie lepsza kasa, no ale to nie o tym.
Na
Wspomniany wyżej wpis Mirasa Bartoniego
#moderacjacontent #niepelnosprawni
A tu wpis, że autor/ założyciel/ ktokolwiek tagu dostał bana na miesiąc. To skoro nie za to, to za co XD
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skoro słowo "p#dał" jest dozwolone to oznacza jedynie że ban dla papierowy_ludzik był niesłuszny.
@Enviador: nie mam w zwyczaju przeglądać takich tagów. I imo też powinien wyłapać bana albo przynajmniej wpisy powinny pospadać. Ale najwidoczniej moderacja lubi być nazywana dewiantami. I odnosząc się zarazem do drugiej odpowiedzi. Nie roznosi się mnie tutaj o parasol, tostujcie sobie swoje ideologę ile chcecie, ale nie nazywajcie innych od siebie dewiantami. Uczyli szacunku i poszanowania drugiej osoby?
@Nie_znany: dewiant - «osoba przejawiająca odchylenia od normy» (źródło)
@Nie_znany: Nie mam nic do osób homoseksualnych. Tak samo nie mam też nic do osób lubiących np. #furry. Widzisz gdzieś brak szacunku lub brak poszanowania drugiej osoby w moich wypowiedziach?