Aktywne Wpisy

Qurvinox +32
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +187
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

#zbieramnatesle
źródło: comment_qqnDH5w4zKei8zQz6OJlw83HijuTv9XY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
więc, spodziewałem się takich zysków, ale powiem szczerze, że nie tak szybko. Miałem nadzieje, że załaduję się do dużo bardziej bo dużo lepszej cenie. No ale cóż....¯\_(ツ)_/¯
- $4000 - https://youtu.be/AWFjfYa28A0?t=221
Potem..
- $6000
źródło: comment_Iv4TbxMqVljWYGfmYyT7tElJZ763lZIu.jpg
PobierzJeżeli firma zdecydowała się mieć mniej akcji, to ceny tych akcji, przy tej samej wartości firmy, będą wyższe.
@MrFisherman: najdroższy będzie Berkshire Hathaway serii A po $331k za sztukę
Ale jak kolega wyżej wspomniał wartość jednej sztuki nie ma przełożenia na wartość firmy, zwłaszcza jak w przypadku Berkshire mamy kilka serii o różnej wartości (emisja z serii B to już tylko $221)