Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +122
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
KingaM +27
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ma lepszy nastrój (np. humor) nie tylko jak spożyje daną używke, lecz również jak wie że spożyje ją niedalekiej dla niego przyszłości.
Gdy wie że nie ma takiej możliwości w niedalekiej przyszłości to zachowuje się nie potrafi radzić sobie z emocjami (jest nerwowy, rozdrażniony, smutny itd.).
Często jest to mylnie interpretowane przez partnera np. Gdy jest godzina 16: Nieee mój misiu nie ma problemu z narkotykami bo od rana nic nie brał i wszystko z nim ok (lecz ta osoba nie zauważa tego że on zachowuje się ok ponieważ ma w głowie zaplanowane spożycie).
Taki #gownowpis bo trochę za dużo przebywam z współlokatorami czy sąsiadami.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
W moim otoczeniu trawa (jeśli te odmiany to wogole trawa) jest niby normalna. Nienormalne jest to że ja po 3 machach bym zasnął na 8 godzin a ktoś pali kilka blantow w ciągu dnia przy dzieciach żeby wogóle funkcjonować i rozmawiać bez nerwów i złośliwości.
Ale trawa leczy raka, relaksuje i to nie to samo. Ehh