Wpis z mikrobloga

• 6
@ejdaniel kuzwa, on ma ok 30mln przychodu rocznie z tych debili, czytaj dzieci, bo tylko oni go ogladaja. Taki mamy swiat, ze od bycia pajacem mozna byc milionerem. Ale to tez nie jest takie latwe wybic się wsrod tylu pajacow.
  • Odpowiedz
Wiecie, a ja serio ich podziwiam, dla mnie ta cała "ekipa" to serio dobrze prosperująca firma. Montaż zgodny z "yt modą", nie jest to patostream, nie przeklinają, nie ma alko ani dragów (na filmikach). Generalnie oglądałem ich filmy, i serio super to wymyślili, tam jest taki koleżka , na którego mówią Wujek Łuki i z tego, co zauważyłem, to on to wszystko wymyśla, a Friz itd są bardziej "twarzą" marki. każdy w "domu ekipy" ma swojego instagrama, kanał na yt, a to, że filmiki są dla przedziału wiekowego 8-14 lat nie ma znaczenia, bo mieszkają w chacie za 5 baniek, zarabiają tyle hajsu, że kupują nowe mietki amg, ciuchy gucci itd generalnie super, Friz 3mln subskrypcji, reszta trochę słabiej ale myślę, że i tak super im idzie. Ale generalnie widać po konkursach, że Friz ma do rozdania 10x tyle, co konkurs kogoś innego w domu, ale nieistotne..

Do czego zmierzam?

Że nie ma się co przypieprzać, bo trzymają poziom jeśli chodzi o filmy dla dzieci, i generalnie życzę im jak najlepiej.

W
  • Odpowiedz
@halucygrzyb jedno i drugie złe dla mózgu i czasu młodego człowieka, już nie wspominając że kruszwil w założeniu to było wysmianie świata podobnie jak to robił Testoviron, tak swoją drogą :d
  • Odpowiedz