Aktywne Wpisy
K00tek +4
jak byście musieli przenieść się do jakiegoś świata z gry
to gdzie to by było?
w jakiej gierce zasiedlibyście?
to gdzie to by było?
w jakiej gierce zasiedlibyście?
Tynka02 +272
Odpalam rano wykop a tu znów jakieś gówno na tagach wybiło, macie wy ludzie jakąkolwiek godność i szacunek do samych siebie? Czy wam szczytem rozrywki jest zapłacić za to jak leją się po mordzie dwa patusy (a raczej pewnie udają)
##!$%@? #wykop
##!$%@? #wykop
#handlarze #samochody #motoryzacja #mojkrajtakipiekny
@NashBridges: Dobra misiu, chciałeś zabłysnąć, ale nie wyszło. Kocham takie wpisy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NashBridges: Widać jednak, że ty się nie znasz. Do tego jakoś dziwnie emocjonalnie do tego podchodzisz. Nie musisz mi tu wrzucać zdjęć taty( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NashBridges: Dowód anegdotyczny. Ja akurat znam takich, którzy się chwalą i CO TERAS?
@vieniasn: Ciężko oceniać po samych zdjęciach, ale mógłbym polemizować. Naprawa blacharska to nie tylko stara szkoła spawania i nakładania szpachli. Można to zrobić zgodnie ze sztuką.
@NashBridges: Nie muszę. Wiele jednak razy gdy pytałem o historię samochodu otrzymywałem interesującą mnie odpowiedź. Możesz udowodnić, że ten sprzedający jest oszustem? Bo od początku sugerujesz to w tym wpisie nie mając żadnego dowodu. A to właśnie na tym powinniśmy się skupić, a nie na wszystkich handlarzach na Otomoto.
@vieniasn: Widziałem gorsze uszkodzenia naprawiane w autoryzowanych serwisach, więc śmiem wątpić.
jak dla normalnego zdrowego człowieka który nie jest januszową #!$%@?ą to nie jest oszustwo to ja #!$%@? xD
@NashBridges: No to trzeba było od razu wstawić tę część ogłoszenia, bo przyznaję, że to wyjątkowy fikołek retoryczny.