Wpis z mikrobloga

@PWRXerXes: Nie kumam cię :D Plan A/B przy FBW nie jest głupim pomysłem. Poza tym jeśli mięśnie się zmęczyły to chyba dobrze :D? Wtedy rosną, z tego co pamiętam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arriva: dziś wypada mi trening i widze ze bedzie lipa bo czuje ze sie nie zregenerowaly wiec dalem spokoj. Problem przy a/b jest taki ze jeden trening zwykle ma cwiczenia ktore lubie a drugi zestaw cwiczenia ktore robie bo musze xp
Dlatego sobie wymyslilem ze zrobie calosc na jednej sesji
@virus-t: teoretycznie codziennie. Rzecz w tym ze trenuje silowo jednym zestawem co drugi dzień. Chciałem zrobić MP i czuje ze mięśnie sa nie takie jak trzeba, jakies spiete zmęczone. Zaczalem sie zastanawiać czy nie mam zbyt malo czasu na regeneracje bo mam juz swoje lata xp (32)
Uwielbiam MP i zwykle jak pójdzie dobrze to cały trening jest świetny a jak zle siadzie to lipa i brak motywacji - dlatego robię
@PWRXerXes: Program ma tu małe znaczenie, osobiście robię FBW Pon/Śr/Pią systemem tydzień A/B. Wynika to stricte z mojej preferencji. Najlepszy program to taki który ci odpowiada i którego się trzymasz.

Moja główna rada to kup porządną witaminę D i łykaj po 4000 jednostek dziennie (zwłaszcza o tej porze roku), a zamiast przesiadywać na Wykopie rób sobie drzemki :)
@MolibdenowyTadeusz: na takim układzie T-T-T-T miesnie barkow nie nadążają z regeneracja. Moj max to okolice 86kg w MP a lubie robic 80x3 x3 x3 x3 i mam dylemat z tego właśnie konkretnego powodu. Nie wiem czy zmniejszyc intensywność czy robic 2x tydzien partie