Wpis z mikrobloga

@silv123: zamiast edytować usuneło kocham wykop.
Chciałem tylko dodać że czarny humor jest ok ale nie dla Patósów którzy mają ciężkie zderzenie z rzeczywistością po wyjściu na dwór. Do tego trzeba dorosnąć żeby czarny humor przedstawić ze smaczkiem

a zapomniałem o tym że podobnie jak wyborcy pewnej partii z wami się nie rozmawia bo nie macie żadnych argumentów. Tylko wasze hehe i tak było
  • Odpowiedz
@domio111: Oh, nazwałeś mnie dzieckiem jak teraz dorośle zabrzmiałeś w tej argumentacji. Czarny humor jest wszędzie i jest tworzony dosłownie z każdej dziedziny. Co masz na myśli mówiąc, że trzeba umieć się w takie rzeczy bawić ? Nie przekraczać granicy które w twoim subiektywnym zdaniu została przekroczona? Co do samego OPa to wrzucanie osób śmiejących się z takich rzeczy do jednego worka ze zwierzętami oglądającymi patostreamy to tez troszkę przesada,
  • Odpowiedz
@domio111: całą swoją argumentacje bazujesz na własnych przeżyciach i uprzedzeniach. Już po paru zdaniach przyrównałeś mnie do oszustów manipulujących faktami, tylko i wyłącznie dlatego, że nie zgodziłem się z obrazkiem OPa. Spójrz najpierw w lustro zanim zaczniesz wypisywać te brednie w internecie.
  • Odpowiedz
@silv123: oj panie kolego zacznijmy od tego kto spamował nam aktywnie tag, jesteś w grupie zwierząt to ty spójrz w lustro ¯\_(ツ)_/¯ Moja subiektywna opinia nie ma tutaj nic do rzeczy, obrazek kolegi idealnie opisuje wasz sposób działania. Gdybyś podobnie jak my stracił chwilkę czasu i przeanalizował oraz czarno listował taką masę osób udzielających się na tych własnie grupach(no u Ciebie jest to aż PC) to zrozumiał byś naszą frustrację.
  • Odpowiedz
@domio111: Ale gościu na jakiej podstawie ty piszesz „u was” i generalnie, że jestem częścią tego całego nieśmiesznego ruchu. Patrz na swoje uprzedzenia. Wypowiedziałem się tutaj bo ewidentnie widać ból d--y autora o to, że ludzie śmieją się z tragedii i żartują z tego w nieumiejętny sposób(w waszym odczuciu). I nie, bo pewnie użyjesz tego jako argumentu, widziałem pare takich memów, pare śmieszniejszych pare nie albo jakoś mnie to bardzo
  • Odpowiedz
@silv123: Dobra nie będę hoyem może Ci się to przydać w życiu.

Nowe smartwache mają funkcje pomiaru tętna i ich większej analizy, używa się tego przy chorobach z nadciśnieniem.
Posiadam funkcje która w przypadku wysokiego stresu powiadomi mnie żeby się uspokoić, lub powiadomi 112 że mam zawał. W wieku 30 lat wykryto u mnie aytmie i lekarz mi powiedział że muszę wydać troszkę pieniędzy na nowy zegareczek który uratuje mi życie, lub mam się nauczyć kiedy mam problemy z sercem, leczenie potrwa jeszcze kilka lat.

Polecam w 100% Huawei Gt 2 + aplikacje healt care huawei. Ten zegareczek umożliwia też pływanie więc nie muszę go zdejmować przy pływaniu nawet na weaku z
  • Odpowiedz