Aktywne Wpisy

kutang__pan +17
źródło: 09_1729009610_200519
Pobierz
iforgotmypass_ +132
Na portalu Wykop.pl, gdy słońce chowa się za horyzontem, a cisza nocy zaczyna oplatać cyfrową przestrzeń, rozpoczyna się niezwykły spektakl. Nocna zmiana. To moment, w którym z ukrycia wychodzą wykopowi czołgiści – osobliwy gatunek, który żeruje wyłącznie po zmierzchu. Ich ulubioną pożywką są plusy, które zdobywają w zamian za swoje trofea – zdjęcia czołgów.
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:

#nba
źródło: comment_4B9Us4eAf3eFgEBmhZGXDiFmaiUN8C5V.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chciałem tylko dodać że czarny humor jest ok ale nie dla Patósów którzy mają ciężkie zderzenie z rzeczywistością po wyjściu na dwór. Do tego trzeba dorosnąć żeby czarny humor przedstawić ze smaczkiem
a zapomniałem o tym że podobnie jak wyborcy pewnej partii z wami się nie rozmawia bo nie macie żadnych argumentów. Tylko wasze hehe i tak było
@silv123: Tu nie chodzi o same żarty a o to, że ten tag to nie jest hybryda śmietnika z polską sceną kabareciarzy amatorów.
Nikt się tu nie obrusza o memy ale o setki nieśmiesznych powtórzonych obrazków i o syf.
źródło: comment_98F1n38zYWQhfoHUqjXpyIVPo70Mrfe2.jpg
Pobierzźródło: comment_sPWqbK8OWK4TX9NF63kuPhdMFBKybsrq.jpg
Pobierz@silv123: Glory Hole
Nowe smartwache mają funkcje pomiaru tętna i ich większej analizy, używa się tego przy chorobach z nadciśnieniem.
Posiadam funkcje która w przypadku wysokiego stresu powiadomi mnie żeby się uspokoić, lub powiadomi 112 że mam zawał. W wieku 30 lat wykryto u mnie aytmie i lekarz mi powiedział że muszę wydać troszkę pieniędzy na nowy zegareczek który uratuje mi życie, lub mam się nauczyć kiedy mam problemy z sercem, leczenie potrwa jeszcze kilka lat.
Polecam w 100% Huawei Gt 2 + aplikacje healt care huawei. Ten zegareczek umożliwia też pływanie więc nie muszę go zdejmować przy pływaniu nawet na weaku z