Wpis z mikrobloga

Mniej więcej raz w miesiącu zdarza się w #wiadomosci #tvpis takie combo jak wczoraj.
Pięciu absolutnie niezależnych, najwyższej klasy ekspertów, komentujących bieżące wydarzenia:
1. Nikomu nieznany politolog z nic nieznaczącej prywatnej uczelni
2. Redaktor naczelny nieistniejącej agencji informacyjnej
3. Dziennikarz od Lisickiego
4. Dziennikarz od Sakiewicza
5. Były sekretarz KC PZPR, który teraz jest niezależnym ekspertem od wszystkiego, w szczególności od wytykania sądom, że są obsadzone komunistami.

#propaganda #bekazprawakow #neuropa #pis
FlasH - Mniej więcej raz w miesiącu zdarza się w #wiadomosci #tvpis takie combo jak w...

źródło: comment_UIXtPK9evnk1rZvpc1HUxgCKL08Hl0Kt.jpg

Pobierz
  • 12
@FlasH: Masz rację, że pasuje do narracji ale nie pasuje mi od do tego zestawienia bo to są skrajni fanatycy PISu a on taki nie jest. Nie wyobrażam go sobie krytykujacego Grodzkiego bo 169 anonimowy świadek w pisowskim radiu szczecin się zgłosił i mówi że dał mu 400 zł przed denominacji. A na uniwerku, który jak praktycznie całe środowisko jest dosyć jawnie antypisowki(wiadomo że z oglądą, miałem tylko jednego Profesora skrajnie
PSL_Powisle - @FlasH: Masz rację, że pasuje do narracji ale nie pasuje mi od do tego ...

źródło: comment_wljTcxAi3JL1NtGDsgjpmakkZaMatmsW.jpg

Pobierz
@Dominik-95: z UW to jest prof. Modzelewski (wieloletni przyjaciel Kaczyńskiego), prof. Karski (polityk PiS), dr Warchoł (polityk PiS), prof Zaradkiewicz (pierwszy nawrócony na PiS), prof Wawrzyk (od tej kadencji polityk PiS).

Potem się znajdzie kilku propisowskich ale takich którzy w mediach nie brylują - prof. Jędrzejewski, prof. Warciński, prof. Stępkowski i inni