Aktywne Wpisy
RUNDMC +2
PomocnikBob +112
Oglądam film z Polskimi wolontariuszami na kanale Bez Planu i nie rozumiem, jak można nosić emblematy UPA. Oczywiście jestem za pomocą, na ten moment powinniśmy odsunąć niesenacki i wyjaśnić to już w czasie pokoju, ale noszenie flagi UPA obok orzełka jako Polak jest nie do pomyślenia. #ukraina
Cena 100zł / liczba-osób + prawdopodobnie zrzuta na piłkę halową 50zł #
[ Street view | Maps ]
#trocheruchuwkatowicach #katowice #tychy #siemianowice #chorzow #sosnowiec #myslowice #siatkowka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @busz_menka @Jormungand @bylejaki @GrabkaMan @Stopa_Stefana @ZaczynamOdNowa @przemek6085 @gorush @bezrobotny_programista @Svoboda @d0t3r @Lapidarny @caribbean @nieraz-nie-dwa @Keboon @bylejaka @Phillippus @Krx_S @pchomrower @cofko @Shusey @lojesu @logar @Wheatlay @unified_observer @Filip3k91 @Sijabka @dziku90 @Vitz @neo_1995 @koczu @TheMan @LobuzKochaMocniej @Angel_of_death @BoomerTime @Zydomasoneria @derko123 @WhoYou @Maverick07
@Keboon ty jak, raczej tak czy raczej nie? ;P
No i kasę za piłkę to może rozbijmy na więcej gier, bo bez sensu żeby płacił ktoś kto wpadnie jeden raz, ale to jeszcze zobaczymy
Haalo REZERWOWI
@AgrrsywnyBusiarz, @myszaks, @eXquisit
wpadacie?
@mojstarypijany: szkoda no
@mojstarypijany: same chady 1.9m, totalna profeska (największy i najlepszy gracz to @przemek6085, chyba że gra w plażówkę w Chorwacji, wtedy stoi w miejscu #pdk)
@mojstarypijany wiekowo gdzieś głównie 25-30, płciowo dominują faceci + jedna, dwie różowe, umiejętności różne, gramy rekreacyjnie, poziomu jakiegoś wielkiego nie prezentujemy, poza niektórymi wyróżniającymi się graczami
Jak coś to zarezerwowane też już na następną niedzielę 16:00 - 18:00
@przemek6085: zawsze powtarza że właśnie dlatego dobieramy hale, szatnie, piłkę i chęci na wzrost tego poziomu, tak żeby, to się choć jakoś zgadzało. Wszyscy powyżej 1,9m walą głowami w sufit przy chęciach ścinania więc drugi raz nie przychodzą, w ten przebiegły sposób gramy sobie fajnie, pozytywna afirmacja - to nasze motto. Później walimy sobie wszyscy konia w tych norczych szatniach jak na manletów przystało. ¯\_(ツ)_/¯
@Trique @Jormungand @neo_1995 @bylejaki @eXquisit @Lapidarny
W przyszły weekend nie powinno być problemu z frekwencją.
No chyba że bylibyśmy w stanie dobrać ze 3 osoby skądś to póki co nie odwołuję jeszcze
Do kiedy musisz hale potwierdzić?
Co jest? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Także dajcie plusowicze znać kto faktycznie może być (mam nadzieję, że wszyscy! :>)
Jutro, niedziela, godzina 16:00 hotel TROJAK w Mysłowicach.
Jak ktoś nie ma transportu to jadę z Sosnowca z Zagórza mogę kogoś zgarnąć.
U mnie bez zmian, jak ktoś z Kato to mogę zawinąć
@Jormungand szkoda (╥﹏╥)