Wpis z mikrobloga

Nie wiem kiedy to zleciało ale tak, to już 5 lat!

5 lat temu przeszedłem amputację na wysokości podudzia i dzięki Waszemu ogromnemu wsparciu wróciłem na właściwe tory! ()

Poniżej wrzucam kilka linków z całej akcji:

Pierwszy wpis z grudnia 2014

Pierwszy z trzech wpisów opisujących moją historię choroby

Drugi wpis opisujący historię choroby

Trzeci wpis opisujący historię choroby

Wpis dodany na chwilę przed amputacją

A tutaj już po

Wykop z prośbą o pomoc w zebraniu pieniędzy na protezę. @TheMan nie zapominam, że Ty to zapoczątkowałeś!

Kolejna aktualizacja ze szpitala

Wpis dodany równo 5 lat temu! Zaksięgowanie pierwszych wpłat na koncie fundacji i moje niedowierzanie

Nudziłem się w tym szpitalu... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W końcu w domu!

Obrazek wykonany przez @bolimienoga

A w załączniku do wpisu genialny komiks wykonany przez @grodd_belham

Cudowna to była akcja, nie zapomnę jej nigdy! Mam nadzieję, że Wy również! ( ͡ ͜ʖ ͡)

#jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia #atencyjnykikut #wmoimsercutylkomirko
MiszczJoda - Nie wiem kiedy to zleciało ale tak, to już 5 lat! 

5 lat temu przesze...

źródło: comment_MaJCrVnE4mjlSGWSbBz1CPV9BK7NnsO2.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Magadanka: biorąc pod uwagę poprzednie 5 lat (w maju będę miał 10 lat po maturze więc amputacja była tak mniej więcej w środku) to bardzo pozytywnie. Wtedy się starałem zacząć jakieś studia ale musiałem je przerywać ze względu na operacje i leczenie. W październiku 2015 (9 miesięcy po amputacji) zacząłem studia, zostałem licencjatem i aktualnie robię magisterkę zaocznie, jak dobrze pójdzie to w tym roku je skończę. Znalazłem też super
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: miło to słyszeć, mogło Cię to wszystko jakoś psychicznie złamać itp, ale jednak prowadzisz normalne, aktywne życie :) przynajmniej tak widać z Twoich wpisów

Sprawiasz wrażenie prawdziwego śmieszka i takiego "krejzola", szanuję( ͡° ͜ʖ ͡°) zdrówka życzę i żeby nic niedobrego Cię już nie łapało
  • Odpowiedz