Aktywne Wpisy
bArrek +50
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +129
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Ano to moja morda. Na górze są ząbki przed zabiegiem, a na dole z już założonym aparatem nazębnym #invisalign
Korekcja jedynek w 10 tygodni rozpoczęta dziś po ówcześniejszym przyklejeniu pięciu zaczepów które mają wspomagać rozszerzanie szczęki oraz korekcję pozycji zębów.
Po całej kuracji dano mi opcje przyklejenia permanentnego drutu za sześcioma przednimi zębami oraz noszenia nakładki w nocy przez 3 lata. Wybrałem jednak bez drutu narazie że względu na nadchodzący pobyt w krajach, które mogą nie mieć opcji ewentualnego naprawienia zaczepów drutu.
AMA
#dentysta #aparatnazeby
Komentarz usunięty przez autora
Wiele zależy od stanu zębów i dziąseł. Poza tym raczej ograniczeń nie ma.
Wymaga to dość dobrej higieny ust i ogranicza możliwość np picia piwa bez wyciągania nakładki. Tak samo w kwestii napojów typu cola lub soków.
Noszenie nakładki wymagane jest przez 23 godziny
Dopadłem render jak ma przebiec kuracja. Uwaga bo scenka wypełniona jest zębami :)
https://streamable.com/8frkq