10 faktow o marlence. w jednym z faktow przyznala sie, ze nasciemniala w barze jakims typom, ze biseksik ja bije a ci spuscili mu lomot.
polecam zwrocic uwage na zachowanie marlenki podczas ogladania jej nagrania i tego jak sie zachowuje oraz co robi gdy on zaczal sie do niej p-----------c o ta akcje. brudaska to koryto pelne gowna i krowich sikow. nagranie z 2017, od tamtego czasu trapez w swoim zyciu nie zmienil nic, a jedyne co potrafil robic, to ciagac sie za rafatusem ktory ja bil, nabawic sie wszy i zgolic pusty beret na zero. ha ptfu na smierdzielke!
@decadence: wcale bym się nie zdziwiła jak by wcale wtedy nie ściemniała. Pobił ja wcześniej, albo groził i ona szukała pomocy. Moim zdaniem ona nie wpadła by na pomysł by takie coś wymyślić. Poza tym idiotka go kochała i nie sądzę by chciała bez powodu by ktoś mu zdobił krzywdę. No i sam rafatus mówi, że Marlena się poskarżyła, a nie ze to wymyśliła.
@Julia100: w czasach chestera ryj analczyka byl permanentnie obity, w starciach z marlenka obrywal 2 - 3 razy wiecej, ale zawsze byl agresorem xd
no wlasnie chciala by ktos mu zrobil krzywde, powod jakis miala. natomiast jej zachowanie i glupi smiech swiadcza o kompletnym braku zrozumienia tego co zrobila.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
polecam zwrocic uwage na zachowanie marlenki podczas ogladania jej nagrania i tego jak sie zachowuje oraz co robi gdy on zaczal sie do niej p-----------c o ta akcje. brudaska to koryto pelne gowna i krowich sikow. nagranie z 2017, od tamtego czasu trapez w swoim zyciu nie zmienil nic, a jedyne co potrafil robic, to ciagac sie za rafatusem ktory ja bil, nabawic sie wszy i zgolic pusty beret na zero. ha ptfu na smierdzielke!
https://www.youtube.com/watch?v=xY8SAErifNk&t=1s
#patostreamy
#rafatus
no wlasnie chciala by ktos mu zrobil krzywde, powod jakis miala. natomiast jej zachowanie i glupi smiech swiadcza o kompletnym braku zrozumienia tego co zrobila.