Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirki szukam butów na tegoroczny sezon w góry. Nie będą to Himalaje czy Alpy ale jakieś łagodne wzniesienia, wyjścia w las, a raz na ruski rok jakaś Babia Góra itp. Wpadły mi w oko Adidas Terrex Free Hiker GTX. Mają boosta więc będą wygodne, są wodoszczelne, dosyć lekkie jak na buty do wędrówek i według mnie spoko wyglądają. Posiada ktoś ten model i podzieli się odczuciami czy warto?
#streetwear #gory #hiking #wedrowki
kalamitka - Mirki szukam butów na tegoroczny sezon w góry. Nie będą to Himalaje czy A...

źródło: comment_Ot1jrDQVNF8ltimLxqS4TAlHcECqaTaY.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@kalamitka: ten nie, ale miałem takie niższe i były tragiczne. Możliwe, że nie nadają się na co dzień a ja w nich po mieście łaziłem, ale i tak uważam, że podeszwa powinna być odrobinę trwalsza, bo po roku to jej prawie nie było. No i jeszcze po miesiącu zaczęła gąbka wychodzić tam gdzie się ma ścięgno achillesa, ale to z kolei może wina moich nóg.
Jeszcze raz zaznaczam, że inny model,
  • Odpowiedz
  • 0
@szwe: No w moim wypadku buty byłyby używane tylko w trakcie wędrówek a u mnie jest to może 5 razy w roku więc za często bym ich nie poddawał wysiłkowi.
  • Odpowiedz
  • 0
@soniatedi18: @Klodmonet: Teraz na promkach do wyrwania za 500 zł. Tak jak pisałem nie będę wspinać się na jakieś 4 tysięczniki więc takich butów nie potrzebuję. Tu przemawia do mnie wygląd, gore tex i podeszwa boost a na wygodzie mi bardzo zależy i wiem że dzięki boost tak właśnie będzie.
  • Odpowiedz
@kalamitka: osobiscie nie moge chodzic za długo w booscie bo mnie stopa zaczyna boleć ¯\_(ツ)_/¯ są wygodne to fakt, ale lepiej sie czuje np w airach od nike.
Swoja droga jak do chodzenia po gorach to bym szukał po typowych firmach sprzedajacych asortyment na takie wypady, a nie adidias, byc moze te terrexy są ok, ale strzelałbym w coś jak wyzej mirki polecali.
  • Odpowiedz