Wpis z mikrobloga

@5684379: człowieku kupujesz drogie pastrami i jeszcze to z madero i bagietą z biedry? wstydź się. Kupujesz sobie świezy chlebek na żytnim zakwasie z piekarni, robisz sobie sam musztardę (a jak Ci sie nie chce to chociaż kup jakąś dobra polecam heinza Deli style mustard) kiedyś nawet w biedrze mi się udało
@drink_responsibly: do rubenika to raczej peklowaną wołowine, i zapomniałeś o sosie rosyjskim i szwajcarskim serze. poza tym koniecznie
Quesedilladostojewski - @5684379: człowieku kupujesz drogie pastrami i jeszcze to z m...

źródło: comment_nCCwEjAqxDBE1IdBVhx49miAUKhOfw8z.jpg

Pobierz
@Quesedilla_dostojewski: Nie, dokladnie nie tak. Wrecz zajebiscie nie tak. Cos wam sie ostro przegrzalo w tych glowach. Jem tak jak mi smakuje. Jak chcesz to mozesz nawet sobie krowe wychowac na mieso bo kto to widzial kupowac plebejskie mieso w sklepie, kuchenny neofito.