Aktywne Wpisy
Coxex +192
Mam pewną znajomą, której strasznie nie lubię, przez której fałszywe oskarżenie zostałem przed świętami prawie zwolniony z pracy, więc nie będę ukrywał, że chciałbym się w jakiś sposób na niej zemścić.
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Firma PPC System oferuje nowym przedsiębiorcom założenie wizytówki Google (wyświetlanie na mapach), zapewniają wyświetlanie wizytówki na 1 stronie przez 5 lat. Skorzystałem z ich usług bo co prawda miałem już na szczęście stworzoną wizytówkę z mojego konta ale zachęcili mnie tym że moja firma będzie widoczna w nawigacjach (myślałem że chodzi o Tomtom itp).
Po zapłaceniu miesiąc temu około 250zł zadzwonili ponownie w tym tygodniu z pytaniem - Czy chciałbym przedłużyć wizytówkę na kolejne 2 czy 3 lata.
Podkreślam że wizytówki w google są oczywiscie darmowe i jest to oszukiwanie ludzi w najczystszej postaci. Wyczytałem że niektóre firmy przedłużały tę "usługę" kilkukrotnie nie zdając sobie sprawy że są ofiarą oszustów.
Wykręcił bym aferę ale z tego #!$%@? że oszukały mnie jakieś lapsy po prostu mi się nie chce. Jak można być takim śmieciem i później patrzeć w swoje odbicie w lustrze.
Życzę najgorszego
#afera #januszebiznesu