Aktywne Wpisy

mam_spanko +16
Od 2017 roku liczba urodzeń spadła o 30% wtf xD
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
tempyluj +104
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci

- 19 lat, cała kariera przed nim
- zdolny, młody talent
- jest w najlepszym teamie w DTM
- kreci lepsze czasy
- nie ma zakoli
- na dwie ręce
- nie należy do sekty
Robert Kubica:
- 35 lat, schyłek kariery
- przehajpowany kierowca, niechciany przez czołowe teamy (rzekomy kontakt z ferrari to wymysły fantazji)
- nawet w DTM na testy wziął go team ze średniej półki
- kreci gorsze czasy
- ma zakola
- ma jedna renke
- stoi na czele sekty, ktorej członkowie grożą śmiercią tym, którzy ktyrykują kalekę lub są od niego szybsi
#f1 #kubica #rogalski #dtm
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Bieniuraper: nasz wybór jest niczym w porównaniu z wyborem jakiego dokonują sponsorzy odpowiadając sobie na pytanie kogo chcą wesprzeć na przyszły sezon.
@barystoteles:
nie wiem jak Ty, ale ja nie jestem sponsorem, tylko kibicem ¯\_(ツ)_/¯