Aktywne Wpisy
truskafa +47
Macie rodziców co wam trują dupę o to że w waszym wieku to już dawno wzięli ślub i spłodzili dzieci? Mam 25 lat i irytuje mnie ogromnie to, że mając 30+ lat (lub czasem nawet 25+) wg wiekszości musisz mieć już ślub, mieszkanie, pierwsze dziecko i #!$%@?ć prawie do śmierci w robocie. Będąc kobietą jest szczególnie ciężko, bo nasz biologiczny zegar tyka, ale dla wielu to lepiej wziąć ślub i spłodzić dziecko
DosKapp4 +2
Jak sądzicie z jakiego materiału wykonane są te „nitki” przy kaloryferze? Co to może być?
#budownictwo #mieszkanie #ogrzewanie
#budownictwo #mieszkanie #ogrzewanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Do zgarnięcia mityczne wafelki Manner o smaku orzechowo-czekoladowym. Jedna paczka, całe 0,4kg. Wysyłka oczywiście do paczkomatu na mój koszt.
Wystarczy zaplusować ten post i przy okazji obstawić kto wygra nowy, prestiżowy turniej Titisee-Neustadt5 (finał jutro!)
Losowanie przez mirkorandom w poniedziałek, ogłoszenie wyników także w poniedziałek wieczorem.
Zasady:
- jak nie traficie zwycięzcy nadal bierzecie udział w losowaniu (obstawiamy oczywiście for fun)
- do wysyłki wymagane jest podanie numeru paczkomatu i numeru telefonu (email mile widziany just in case)
- zielonki jak zawsze narty cicho ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam!
Plusujemy do niedzieli 19.01.20 do godziny 23:59
#skoki #skokinarciarskie #darmoszka #manner
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ps. To jest następstwo turnieju willingen five?