Aktywne Wpisy

mmmod +88
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić

WolfSky +371
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz

Można placic przy odbiorze czy tylko karta? Czy ta cena 1500zł i przesyłka za darmo jest rzeczywista, czy to ściema?
Znalazłem takie oferty:
https://www.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_3001876294584048.html
https://www.geekbuying.pl/pl/roboty-odkurzajace/697-robot-odkurzajacy-viomi-v2-pro-szary-8719367288045.html
#xiaomi #chinskacebula #gearbest #geekbuying
Tu masz Viomi V2 Pro z Niemiec za ok 1420zl (369.99$)
▶️Kod: V404DB3AF1DEB000
Dostawa z Niemiec kurier za darmo
Gearbest to pewny
Gdzie sie wkleja ten kod?
I co oznacza: "Max per order : 1". Chciałem zamówić od razu dwa.
A z pytan funkcjonalnych: podobno mopuje razem z dywanami (nie wykrywa i nie omija) ?
Co do linku to Twój był z głównej strony sklepu, a mój z polskiej. Zakup z polskiej strony Gearbest to teoretycznie 2lata gwarancji sklepu (zakup z głównej to rok) się warto brać
Mozesz podac jeszcze drugi kupon, chyba że zadziala ten sam?:) Dzieki
I polecam kupić z polskiej strony sklepu - mój link to polska strona Gearbest. Zakup z polskiej strony Gearbest to teoretycznie 2lata gwarancji sklepu (zakup z głównej to rok) się warto brać z polskiej( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_EFS5flMXWCq1GZf46cInFkQCrYdxdsDO.jpg
PobierzBTW. ile map zapamiętuje? bo mam 3 piętra
Właśnie odkurza( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_aguz2PVydE3WK6ZkkrpN7h4JtpGQ3wwj.jpg
Pobierzróżnią się tylko kolorem (s50 biały, s55 czarny)
S6 ma większą baterię, ma sterowanie głosowe. Poza tym ciężko znaleźć inną większa różnicę. Sam ze sterowania głosowego nie korzystam (działa tylko na zasadzie włącz i baza) więc jedynie bateria jest główną różnicą.
Patrzac na stosunek cena / jakość Viomi jest najlepszym
BTW. Podobno siostrzana wersja Viomi czyli Mijia STYJ02YM już dawno ma nowy i lepszy soft z multi-mapami...
Co do usterki nie wiem. U mnie wszystko działa ok. Jestem bardzo zadowolony.
Zgłoś tzw. Ticket. Zobaczymy co zaproponują. Najczęściej kasa na naprawę w kraju, lub wysyłka do ich serwisu w Hiszpanii. Lub też od razu skierują Cię do producenta