Gościu psiknal gazem w psa i jest afera na całą Polskę. Tysiące ludzie na fb odgraza się że mu #!$%@? (1/3 z nich to różowe) czy tylko ja mam #!$%@? w takie sytuacje i mnie to nie obchodzi? Codziennie giną setki osób to jest ok, a tu wielka tragedia i społeczność chce zlinczować gościa.. Głupie rycerzyki #przegryw
Jeżeli ten pies go zaatakował to #!$%@?ć ludzi którzy mu grożą. Jeżeli po prostu dla zabawy psiknal w psa to jest śmieciem i go #!$%@?ć, tyle w temacie
@anonanonimowy321: zawsze jest afera i płacz jak zwierzątko ktoś skrzywdzi a jak jakiś czas temu 18 letnia madka p0lka zostawila dziecko w lesie i tam dziecko zmarło to tylko rok dostała i afery nie było #!$%@? są ludzie nie rozumiem ich coraz bardziej
@anonanonimowy321: no wiesz to że bombelek od p0lki to nie znaczy że musiał od razu umierać ja tam wole patrzeć na krzywde jakiś kundli niż dzieci które niczym nie zawiniły
@CarPaintSprayer: ej ale pieska czy kotka nie wolno, bo to czuję, małe dziecko już nie, hehe, to proste, czego nie rozumiesz? Masz rację, yepadź takich xD
@anonanonimowy321: co Ty za głupoty piszesz? Jak komuś stanie się krzywda, a szczególnie dziecku to w internecie dosłownie odbywa się lincz. To, że wyroki w sądach są śmiesznie niskie to inna sprawa, ale nie znaczy, że ludzie traktują to jako "nic się nie stało". A tu piszesz o sytuacji, gdzie facet skrzywdził zwierzę dla zabawy, bo nic mu nie zrobiło poza tym, że było. I okej, większość ludzi w komentarzach presadza,
@anonanonimowy321 I kto tu jest głupi? Czemu ty porównujesz śmierć setek osób dziennie do psikniecia gazem psa? Co ma jedno do drugiego? Takie zachowanie należy potępiać, no chyba, że ktoś jest prymitywem i gada takie głupoty jak ty.. NO BO WIECIE, TO TYLKO ZWIERZĘ, LUDZIE SOM WAZNIEJSNI I JAK ONI GINOM TO NIKT NIE MUWI O TYM!!!
Głupie rycerzyki
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Masz rację, yepadź takich xD
A tu piszesz o sytuacji, gdzie facet skrzywdził zwierzę dla zabawy, bo nic mu nie zrobiło poza tym, że było. I okej, większość ludzi w komentarzach presadza,