Wpis z mikrobloga

@mrbarry: byłem na kilku mszach z okazji rocznicy czyjejś śmierci, i nigdy nie widziałem, żeby ktoś z rodziny robił jakieś przemówienia. PIS ma jednak długą tradycję robienia polityki na trumnach.
  • Odpowiedz
@opel123: uważaj, atakujesz elitarnego sponsora wypoka, który może mieć multikonta. A Czy Pan czasem nie masz jakiegoś multikonta? Zaraz jakieś się znajdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mrbarry: Ale TVN gorszy bo z 10 lat temu coś tam na cyganów szukał jakiś tam śmieszny obrazek był... a to że na TVP z podatków znowu dołożyliśmy 2 000 000 000 złotych to nic!
  • Odpowiedz
@mrbarry: to nic, kiedy zobaczyłam wpisy o przerwanym programie przełączyłam tv na tvpinfo. Trafiłam na podróbkę Szkła Kontaktowego, gdy brodacz z kucykiem opowiadał , że panów często bolą tyłki od... hehehhe siedzenia, i wtedy muszą wstać. Oczywiście było to odnośnie Biedronia. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio poczułam się tak zniesmaczona. @tvpis to twór obrzydliwy. Jedynie kanał Kultura trzyma poziom.
  • Odpowiedz
nie no nie mogę zachować spokoju jak widzę tę kanalię

A zastanawiałeś się kiedyś na poważnie, dlaczego? Posłuchałeś jakiegoś niepociętego przemówienia? Przeczytałeś wywiad? Ja totalnie rozumiem, że można się z nim nie zgadzać w prawie wszystkim. Odnoszę jednak wrażenie, że 95% zajadłych przeciwników JK, to tak naprawdę pieski Pawłowa, które uczone są przez lata ujadać na określony sygnał. Zastanów się jak jest z Tobą. Nic nie sugeruję. Pytam tylko. Pytanie się nie
  • Odpowiedz
@mrbarry: oni mojego ziomka co 10 lat u nich robił i był w #!$%@? apolityczny nie wychylał się i by robił co mu każą wzięli i pewnego dnia #!$%@? z roboty w jednym z ich programów. Tak o, bo trzeba było ekipę wymienić na własną.
  • Odpowiedz