Aktywne Wpisy
mam_spanko +150
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +143
#polska #neuropa #4konserwy #bekazpisu #konfederacja
nie no nie mogę zachować spokoju jak widzę tę kanalię
@opel123: tak, a co chodzi
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
A zastanawiałeś się kiedyś na poważnie, dlaczego? Posłuchałeś jakiegoś niepociętego przemówienia? Przeczytałeś wywiad? Ja totalnie rozumiem, że można się z nim nie zgadzać w prawie wszystkim. Odnoszę jednak wrażenie, że 95% zajadłych przeciwników JK, to tak naprawdę pieski Pawłowa, które uczone są przez lata ujadać na określony sygnał. Zastanów się jak jest z Tobą. Nic nie sugeruję. Pytam tylko. Pytanie się nie