Aktywne Wpisy
JulianGangol +241
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
MackaCthulhu +654
Czuję się staro widząc, że siedzą tu osoby dla których Korwin to tylko drugoplanowa postać z konfederacji i jakiś mało znaczący dziadek co gada głupoty. Gdybyście gowniaki widzieli co on #!$%@?ł w swoim peaku XD (też gadał głupoty)
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow #polityka
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow #polityka
IMHO więcej ludzi żałuje, że ma dzieci (nieodwracalne), niż że zrobiło wazektomię (odwracalne - rewazektomia/pobranie plemników z jąder/adopcja).
Kilka historii z Żałuję Rodzicielstwa:
https://www.facebook.com/ZalujeRodzicielstwa
#antynatalizm #dzieci #takaprawda
@aks_762: @kruszon_: Te wpisy wygladaja jak depresja albo jakies zaburzenia tylko przypudrowane slodkim zyciem i przyjemnosciami.
Sek w tym, ze szczescie =/= przyjemnosci.
Pojawily sie obowiazki i ciezka praca przy dziecko i nagle
Bo kaska już ma
Bo teście nalegają
Bo już czas
Myślenie typu mamy już ałto to zróbmy bombelka a potem psa kupimy - do wystroju domu będzie pasował
Z resztą czy tacy ludzie muszą być mniej szczęśliwi od Ciebie?
Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Który jest błędnie na wykopie łączony z incelami tak jak bycie ateistą z gimbami - ja np jestem ateistą od pokoleń a antynatalistą praktycznie od 20 albo więcej lat
Wszystkie wpisy to pierwsze dziecko i zwyczajnie traktują go jak figurkę ze szkła i porcelany.
A to mały człowiek, jak się #!$%@? podczas zabawy to co najwyżej sobie guza nabije a nie umrze w konwulsjach i stąd ten chroniczny brak czasu.
Fakt dzieckiem do 4-5 lat trzeba się opiekować ale 6+ to już świadoma istota i traktowanie go jak niemowlaka i
Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@loczyn: Zgadza się
Chyba, że chcesz przedłużyć ród, albo po prostu gatunek. Czy jest to egoistyczne? Jest. Twój żywot który wiedziesz również jest nasączony egoizmem na wskroś, a jednak się nie powiesisz, dlaczego?
Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcesz powiedzieć, że jesteś tego świadom i nadal nie przeszkadza Ci sprowadzanie tu kolejnych ludzi?
@kruszon_: Oczywiście, że tak. Może moja "moralność" jest bardziej ohydna od waszej, ale chociaż nie jestem hipokrytą :)
Ja niestety bez pytania mnie o zgodę zostałem urodzony i problemy z tym związane, śmierć jest raczej na tyle niemiła że niewiele ludzi się do własnej przyczynia świadomie, mogę za to nieprzyczyniać się
Jeśli ten sposób pozyskania dziecka Ci nie odpowiada (bo my preciouuuus genes), możesz skorzystać z dwóch pozostałych, ale tylko adopcja jest w porządku. :))
To jest jego decyzja i niech robi to sam. Na pewno spróbowałbym mu pomóc nabrać chęci do życia, bo to jest zgodne z moim kompasem.
To inaczej. Gdyby Twój syn powiedział Ci, że jest antynatalistą, zaleciłbyś mu samobójstwo?