Wpis z mikrobloga

@Wedarn: szkoda tylko że wykop się zesrał jak zwykle i nawet komentarza nie idzie dodać. Ja ogólnie nie wiem czy to takie dobre będzie, bo ankama nie potrafi prowadzić logicznie swoich interesów, gierke #!$%@?, tylko się tą fajną bają ratują. Też jakiegoś rozgłosu ni ma dlatego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mt5114: Moim zdaniem #!$%@? z 3 sezonem. Dla mnie był tragiczny. Po genialnym 1 sezonie z noxem na czele, w drugim który znacznie rozwijał cały świat wyskoczyli z 3 który oprócz tego że był strasznie idiotyczny to jeszcze absolutnie nic nie wprowadzał do tego świata. Przez 3 sezon właśnie netflix już nie dał im hajsu na następny sezon mimo że ankama tłumaczyła się że 3 sezon był taki słaby właśnie
  • Odpowiedz
@Wedarn: bo netflix ich ograniczył do odcinków do 13 xdddd przynajmniej takie wymagania postawili bo miało być 26. Chociaż 3 to był taki najbardziej poważny. Mi tam odpowiadał, nie narzekałem, chociaż ja i tak cenię te bajkę za jakiś taki klimacik dziwny, jest taka właśnie głupkowata, luźna. Kiedyś na teletoons leciało, a se stwierdziłem że sobie obejrzę i jakoś się zakochałem. I tak, to netflix wpłynął na jakość produkcji niekorzystnie,
  • Odpowiedz