Aktywne Wpisy
vesper_ +620
W tv zaczęli puszczać reklamy funduszu hipotecznego Familia, który oferuje dożywotnią rentę w zamian za przejęcie twojego mieszkania. Z ciekawości zadzwoniłem i podałem się za 65-latka, który posiada mieszkanie w stolicy województwa o wartości na dzień dzisiejszy 500k. Działa to tak, że przepisuję mieszkanie na własność funduszu (od razu) a w zamian dostaję prawo do mieszkania w nim do śmierci plus comiesięczną wypłatę "renty". Zgadnijcie jaką dożywotnią rentę wyliczyła mi pani po
strfkr +139
Ale tam jest burdel na Bałkanach, przecież to komicznie wygląda, tyle krajów na takim małym obszarze, każdy po max parę milionów obywateli. Mogliby się jakoś dogadać i zrobić jedno porządne państwo, tylko na dobre by im to wyszło. Przecież to i tak wszystko jedno i to samo, czy ktoś w ogóle potrafi odróżnić taki chorwacki od serbskiego? Już chyba większe różnice są między Ślązakami i Kaszubami
#geografia #europa #geopolityka
#geografia #europa #geopolityka
Od dawna na pakerni podoba mi się pewna samica, czasem sobie na nią spojrzę oceniam ją na 9/10 pomimo paru wad takich jak ~160cm wzrostu i krótkie nogi. Prawie zawsze na siłowni jest taki chad- prywatny trener zawsze ze swoim szczurowatym podopiecznym od którego ciągnie hajs. Ta dziewczyna ma taki sukowaty wyraz twarzy, odnosiłem wrażenie że gdyby ktoś się do niej odezwał to błyskawicznie by jegomościa spławiła i dokładnie tak kiedyś było w przypadku grubego bywalca siłowni. Od zawsze myślałem że taka księżniczka to tylko z jakimś przystojnym milionerem pogada.
Dzisiaj ta dupa robiła dupę i podchodzi do niej trener chad, powiedział coś w stylu trochę źle to robisz, a ona się uśmiechnęła i poprosiła o pomoc. Chad niezwłocznie ją pochylił następnie chwycił za plecy a po chwili jego ręka powędrowała na jej pośladki, ona cała uśmiechnięta hihiih-hiihaahha zaczęła się śmiać i ślinić. Pewnie po treningu poszli ćwiczyć dalej :(
Oczywiste jest że gdyby coś takiego zrobił trener przegryw to zostałby posądzony o molestowanie i dostałby w ryj.
Chady to mają życie.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Nie, to nie byłaś ty xd