@theromanpolan: no to juz mam motywacje do wyslania reklamacji charge back, kilka tysi przyda sie do zagospodarowania edit: naiwnosc rosnie u mnie wraz z godziną
@Obruni: tak troche wyglada jak gdyby ktos przed chinami otworzył "słuszna sciezke" tego dnia. @theromanpolan: wrzuce zaraz ten fajny identyfikator 9tek zobaczymy co powie ;p
@Obruni: @theromanpolan: musze wstac za 2 godziny do pracy za dlugo juz sie przygladalem, to sobie strzele wzgledem jutra - 8300 o 20:00 jutro. Nie wyrokuje nigdy dlugoterminowo bo nie umiem ;-)
@Obruni: przez godzine obserwuje sztuczne utrzymywanie ceny przy rozpietosci wsparcia i oporu maks 200dol. Oceniam raczej dolaczenie sie do sprzedazy przy zachowaniu tego trendu. A dlaczego nei mniej? Tak jakby bylo to przygotowanie gruntu pod kolejne posuniecie. Ale to tylko moje gdybanie
@theromanpolan: jeżeli sie sprawdzi spoko, przyznam ci racje pisemnie, na te chwile raczej sie odcinam od tego typu porownan ku chwale wlasnego dobra ;-)
@Fang: kek , jak chcesz kupować drożej to twój wybór , żebys się nie obudził z ręką w nocniku jak siurek ogórek za 4 miesiące na górce gdy wszyscy będą sprzedawać
@theromanpolan: ale ja nie zamierzam naganiaczu kupować w ogóle powyżej 5tys. $, nie jestem dzieciakiem co gdy widzi że rośnie 30% na dzień to spieszy się kupić, żeby jak najszybciej stracić ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_ZjUJSG6YCnQKCReUk1AUrKIiJbdWl7tt.jpg
Pobierzedit: naiwnosc rosnie u mnie wraz z godziną
źródło: comment_a8GUfmeFbht8eF7GaHNiKiPBXdcGHnwt.jpg
Pobierz@theromanpolan: wrzuce zaraz ten fajny identyfikator 9tek zobaczymy co powie ;p
źródło: comment_VWqKLJBKbzhoWCcu9eQA40vG5I2C2w52.jpg
Pobierzźródło: comment_XH1WF16RKDMNt2sXv4HPiAeBQSF41cTe.jpg
Pobierzźródło: comment_JWXEyv3vYRzXXD1vxr712voF4Fo4ymIs.jpg
PobierzNie wyrokuje nigdy dlugoterminowo bo nie umiem ;-)
źródło: comment_yR72O16UsCMLbD7eRATFZwUyBM9xpgbs.jpg
Pobierz