Wpis z mikrobloga

#zdrowie Ja jako ekspert się wypowiem, #!$%@? prawda z tym 80% które nie jest do spożycia. To znalezisko wykopały zjeby którzy piszą "yerba to gówno i smakuje jak popielniczka" i Tinderowcy którzy walą konia do kawy w swoich opisach, no i warto też uwzględnić ze w naszym kraju pija się głównie yerby z Paragwaju i Argentyny a badania były robione na Brazylijskiej chimarrao, pozdrawiam i życzę miłego siorbania.
#yerbamate
  • 6
  • Odpowiedz
@Velion: poważnie po tej yerbie czuje się taki skok energii jak to reklamują/opisują ludzie? czy to takie #!$%@? i efekt taki sam jak kawa czy herbata.. czyli w zasadzie żodyn
  • Odpowiedz
@PeterFile: nigdy nie piłem kawy bo nie lubie, a energetyki piłem ze 4 razy na rok i to male dawki to nie wiem, ja only yerba. Jest fajny humorek, jest energia no i czyści cię trochę że tak powiem na początku. Ale to nie jest takie zwykłe picie do tego trzeba dorosnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Velion: o tym czyszczeniu to wiem, ale ta druga kwestia czy to jest efekt yerby czy raczej ludzie sobie wmawiają że jest fajnie i kolorowo i mogą góry przenosić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kawosze zachwalają swoje, herbaciarze swoje, a Wy swoje i chyba dopóki nie spróbuję to się nie przekonam czy to nie jest tylko podświadome działanie 'specyfiku'.
co masz na myśli że trzeba dorosnąć do tego?
  • Odpowiedz