Aktywne Wpisy

jmuhha +260
Ktoś mi powie jak Polacy w mieszkaniu 45 m2 mają mieć dziecko albo wziąć na starość rodzica i się nim opiekowac?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000017781
Pobierz
WielkiNos +265
Bal 14 letnich dziewczynek z podstawówki, a myślałam, że sylwester 40 letnich rozwódek ¯_(ツ)_/¯
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #modadamska #takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7089257435837237352
Pobierz

- jest od jakiegoś czasu filozofia, gdzie się praktycznie nie tworzy gałęzi i jest powiązana z rapid development,
- kijowo się robi review jak jest milion commitów napierdzielone,
15 min, które dałoby się ująć w 3.
I jakie są zalety takiego podejścia? W jaki sposób 2 zespoły mają niezależnie pracować nad różnymi feature'ami jednej aplikacji?
@eloar:
No i jak ma się squash commitów do tego co było w filmiku o zbyt dużych i ogólnych commitach? Jeśli praca zostanie
@eloar: z punktu widzenia Gita to są osobne gałęzie i nic z tym nie zrobisz. Nie ważne jaki abstrakcyjny koncept i wytłumaczenie sobie znajdziesz - są one osobne i de facto mogą być niezależne. Tak to działa, czy chcesz czy nie.
1. Trunk Based Development
2. duża liczba utrudnia przeglądanie historii. Zawsze jak się zastanawiasz czemu jakiś fragment kodu się tam znalazł u przeglądasz historię i widzisz jak się w commitach o takim samym refs zmienia 10x o 180st.
@Hauleth: no super, to są osobne i co to zmienia jak są ze sobą dość ściśle powiązane? Osobiście jestem zwolennikiem korzystania z podstawowego GitFlow, ale TBD brzmi dość ciekawie.
masteridevelopment.