Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Powstań, Powstań do pracy się weź! Do pracy cię woła i miasto i wieś! Jest 07:00:00, Sobota, 11 stycznia 2020. Imieniny: Honoraty, Teodozjusza, Matyldy. Słońce podniesie się dziś o 08:03. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 7 godzin i 41 minut, w zenicie znajdzie się o 11:54 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:45. Ciemna noc zapadnie o 17:13, ale gwiazd można wypatrywać od 16:27.
  • 26
@TomTailor100 @Sikorka2017 @bolorollo @Dziesion @Wejszlo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Misza97 @buczubuczu @Pjotsze @shitty_support @wyinwidualizowany @Potatox @Dddkop @micke
Dzień dobry! Przyjechałem do pracy ale chyba nic nie zrobimy dziś. Więc pogadam trochę tu, trochę tam. Kawę wypije i tak zleci. Muzyka dzisiaj to rosyjska klasyka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Misza97 @HyperXBang @Dziesion @Wejszlo @MMARS @wynalazek_one @Slamowir @MalaGlupiaMiejscowosc01 Szanowni Państwo, wczoraj wypiłam trochę wina i dzisiaj czuję się jakbym wpadła pod walec wracając z imprezy. O co chodzi, byłam grzeczna, wszystko w granicach rozsądku a dzisiaj zwłoki - nie mam kaca, tylko jestem taaaak nieziemsko zmęczona. Jezu, mam dopiero 33 lata a mój organizm już chyba trumny przeglądał po trzecim kieliszku wina (takim wiecie, restauracyjnym, że kelner Ci nalewka 1/3 tego co
@micke: @Misza97: @HyperXBang: @Dziesion: @Wejszlo: @MMARS: @wynalazek_one @Sikorka2017 @bolorollo @Dziesion @Wejszlo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Misza97 @buczubuczu @Pjotsze @shitty_support @wyinwidualizowany @Potatox @micke @shitty_support: @eternit_nie_wybacza: @algus: @unizony_czlonek
Dzień dobry wszystkim, mamy nowy dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) W zasadzie wygląda, że będzie całkiem ładny.

Wczoraj @Pjotsze: uraczył mnie smutną wiadomością o śmierci Neila Pearta, perkusisty zespołu Rush, którego zdarzyło mi się tu
@micke: @TomTailor100: @eternit_nie_wybacza: @shitty_support: @MalaGlupiaMiejscowosc01: @MalaGlupiaMiejscowosc01: @Slamowir: @wynalazek_one: @MMARS: @Wejszlo: @Dziesion: @HyperXBang: @Misza97: @Sikorka2017 Witajcie Drodzy! :-)

@TomTailor100 Wiesz jak jest cumplu, zawsze lepiej dowiedzieć się od drugiego fana. I nadrabiaj zaległości man. Całą dyskografię od debiutu aż po ostatni album odsłuchać marsz :-) Btw. I zarzuciłeś dziś mój ulubiony rockowy numer o jaraniu zielska ;-)

Ode mnie też
@micke: @Misza97: @HyperXBang: @Dziesion: @Wejszlo: @MMARS: @wynalazek_one @Sikorka2017 @bolorollo @Dziesion @Wejszlo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Misza97 @buczubuczu @Pjotsze @shitty_support @wyinwidualizowany @Potatox @micke @shitty_support: @eternit_nie_wybacza: @algus: @unizony_czlonek

Uszanowanko, dzisiaj pozwolę sobie zawołać obecnych i nieobecnych. Zaraz wyjeżdżamy całą rodzinką na sporą wyprawę. Nie będzie łatwo, jestem przygotowany na najgorsze. Jedziemy na zakupy... Niestety duże zakupy. Zbliżają się urodziny starszej córki i do tego zaległe świąteczne spotkanie ze
@TomTailor100 @micke: @Misza97: @HyperXBang: @Dziesion: @Wejszlo: @MMARS: @wynalazek_one @Sikorka2017 @bolorollo @Dziesion @Wejszlo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Misza97 @buczubuczu @Pjotsze @shitty_support @wyinwidualizowany @Potatox @micke @shitty_support: @eternit_nie_wybacza: @algus:

Dzień dobry przy tej pięknej pogodzie. Przynajmniej u mnie za oknem jest pięknie. Wybrałem się na narciarski weekend do Czech. Wszystko dopisało prócz zdrowia, moją towarzyszke podróży złapała grypa żołądkowa i zamisat szusowac siedzimy w pensjonacie.

https://youtu.be/W1IVP8R8jTs
@bolorollo już mi trochę lepiej, ale mimo wszystko - dziwnie odkrywać o sobie, że już się czegoś nie może jak dawniej. Zwłaszcza, że międzyczasie mentalnie absolutnie nie wydoroślałam :P

Też zaraz jadę na gigazakupy - z mamą. Nie ma prawka, a tata marudzi jak musi z nią jeździć do miasta jako szofer. Więc przyjechała do nas na weekend i obiecałam ją dzisiaj poobwozić gdzie tylko zechce :)

@unizony_czlonek O nie. Współczuję (
@bolorollo @buczubuczu @TomTailor100 @Pjotsze @slabehaslo @Stalowa_Figura @shitty_support @algus @Dziesion @Wejszlo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Mmars @Misza97 @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Slamowir @kukurydziany

Dzień dobry, ja dziś swoje dodam:

https://youtu.be/HbsbieBog1c

Dobre Na sobotni afetrk czyli śniadanko na mini kacu:) albo w pracy, albo w busie albo na co tam potrzeba :p

Zdrówka, wytrwałości w pracy szkole czy na zakupach lub u znajomych.
ja opcja szkolna ale z klasyczna radością na dziobie :)

PS. @micke... Trochę tęsknimy
@TomTailor100 @micke: @Misza97: @HyperXBang: @Dziesion: @Wejszlo: @MMARS: @wynalazek_one @Sikorka2017 @bolorollo @Dziesion @Wejszlo @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Misza97 @unizony_czlonek @Pjotsze @shitty_support @wyinwidualizowany @Potatox @micke @shitty_support: @eternit_nie_wybacza: @algus:

Witajcie. Weekend z gatunku tych naprawdę leniwych - nie idę do pracy, w domu właściwie nic specjalnego nie ma do roboty, jedyna poważna rzecz to wymienić dziś olej silnikowy w bolidzie. A na zewnątrz zimno i mi się niespecjalnie chce.
@eternit_nie_wybacza: ej ja chodze czasem w sb do roboty, przeważnie jest jej mniej, nikt specjalnie nie ciśnie, a za 6h wpada tyle hajsu, co za w tygodniu roboczym 10h roboty. Dla mnie spoko opcja, szczególnie, że możesz sobie w ten sposób odrobić jakieś wolne w tygodniu. Oczywiście kto chce. Jako operator na koparce, który w czasie wolnym nie siedzi na dupie (są tacy, co wywalone jajca i cmoknijcie mnie w dópe!)