Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Dzień dobry. Dziś co prawda jakieś tam marne piłkarskie ochłapy z angielskiego stołu spadną, ale chyba dziś ciekawiej będzie pokibicować naszym kadrowiczom w innych dyscyplinach. Co do siatkarek to raczej nie mam wątpliwości, jaki będzie wynik z Azerbejdżanem. Bardziej ciekawi mnie Wasze zdanie na temat szczypiornistów - nie ukrywam, że ręczną oglądam głównie przy okazji dużych turniejów, więc trudno mi spekulować.
Z pomniejszych newsów TVP Sport nabyła na trzy lata prawa do transmisji rozgrywek Pucharu Króla. Pierwsze relacje już jutro, bodajże przez internet (bo to i wczesna faza turnieju na ten moment).
PREMIER LEAGUE
21:00 Sheffield United - West Ham United (Canal+ Sport)
MAGAZYNY
22:25 Sportowy wieczór (TVP Sport)
///POZA POLSKĄ TV///
LIGUE 1
20:45 Rennes - Olympique Marsylia
///POZA FUTBOLEM///
PIŁKA RĘCZNA MĘŻCZYZN
MISTRZOSTWA EUROPY
18:15 SŁOWENIA - POLSKA (TVP 2)
SIATKÓWKA KOBIET
KWALIFIKACJE OLIMPIJSKIE
20:00 POLSKA - Azerbejdżan (Polsat Sport, TVP Sport)
SKOKI NARCIARSKIE
18:00 [Predazzo] Kwalifikacje (Eurosport 1)
NHL
01:35 Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes (TVP Sport)
NBA
03:45 Dallas Mavericks - LA Lakers (Canal+ Sport)
#dzienmeczowy #mecz #pilkanozna
48/50