Aktywne Wpisy
mam_spanko +188
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Kobiety nie chcą mieć dzieci, bo mężczyźni gardzą matkami, gardzą dziećmi i nie szanują obowiązków i prac domowych, które tradycyjnie wykonują kobiety. Kobieta naturalnie grawituje w stronę tego co podziwiają i szanują mężczyźni, instynktownie unikają ostracyzmu społecznego. W związku z tym, że współcześnie mężczyźni powszechnie nagradzają rozwiązłość seksualną (onlyfans, instagram, prostytucja, e-prostytucja), kobiety naturalnie nie będą wybierały życia rodzinnego, za to będą wybierały seksualizację siebie, złudzenie wiecznej młodości, operacje i
Podczas kiedy oni chlali na imprezach - ja się ciężko uczyłem
Podczas kiedy oni ruchali - ja studiowałem języki programowania
Podczas kiedy oni mieli problem z przejściem do następnej klasy - ja siedziałem po późnej nocy z materiałami naukowymi
Podczas kiedy oni wyzywali mnie od przegrywów, śmieciów, dziwactw społecznych i inceli - ja wiedziałem kto tu jest prawdziwym wygranym
Podczas kiedy oni dalej balowali po klubach - ja skończyłem dobre studia
Dzisiaj oni mają własne firmy z kadrą ludzi pod sobą, piękne partnerki, jedno dziecko - drugie w drodze, drogie mieszkania/domy, luksusowe samochody, wycieczki do krajów których 3/4 przeciętnego polskiego społeczeństwa nie potrafi nawet pokazać na mapie
Ja natomiast #!$%@? u Janusza 3500 netto jako magazynier na umowę zlecenie, do tego 1/4 etatu w KFC na czyszczeniu stołów i nalewaniu coli za 400 pln również na umowę zlecenie, pracuje powyżej 60h w tyg, dalej jestem samotny nigdy nie trzymałem z rękę, mieszkam w gównokawalerce którą będę spłacał do końca życia. jeżdżę najtańszą opcją Ubera, wszyscy po skończeniu liceum dawno o mnie zapomnieli, nawet nie wiedzą po 5 latach że ktoś taki jak ja jeszcze żyje, na wakacjach byłem ostatni raz 6 lat temu z mamą i tatą nad morzem.
Ale ja zachowałem jedno - honor.
natomiast teraz nauka i studia kuja daja. liczy sie dynamizm i znajmosci. mozesz byc najwiekszym kretynem, ale jesli geba ci sie nie zamyka i nie wstydzisz sie niczego to najprawdopodobniej bedziesz wiecej zarabial niz zwykly spokojny anonek po studiach xD
Komentarz usunięty przez moderatora