Mam papierową matę (śliski papier) o wymiarach 84 cm x 59 cm. Orientuje się ktoś w jaki sposób można byłoby ją zabezpieczyć tak aby szybko się nie zniszczyła? Myślałem o laminowaniu, ale wtedy nie będzie dało się jej złożyć, a zależy mi również i na tym. Dzwoniłem do 2-3 punktów i wszędzie powiedzieli, że max format laminowania to A3. Stąd moje pytanie tutaj - jak można coś takiego ogarnąć i czy w ogóle jest coś sensownego poza laminowaniem i aby można było to załatwić tutaj na miejscu?
@dawid110d przezorczysta taśma klejąca o szerokości 5cm i kleisz pasek po pasku na zakładkę. To jest znany w środowisku górskim sposób oklejania map papierowych. Na jedną mapę schodzi półtorej rolki taśmy. Jak dobrze okleisz to i za parasol zrobi. Ja tak okleiłem ok. 30 różnych map i sposób jest super
#gry jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa? la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Stąd moje pytanie tutaj - jak można coś takiego ogarnąć i czy w ogóle jest coś sensownego poza laminowaniem i aby można było to załatwić tutaj na miejscu?
#rzeszow