Aktywne Wpisy
qew12 +122
Zrobiłem film Q&A, zapytaj przegrywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem jakim cudem zrobiłem taki dynamiczny film, ale nowy telefon dał mi kopa.
#przegryw ##!$%@? #qewnakwadracie
Nie wiem jakim cudem zrobiłem taki dynamiczny film, ale nowy telefon dał mi kopa.
#przegryw ##!$%@? #qewnakwadracie
#cultowe (5/1000)
Iced Earth - Angels Holocaust z płyty Night of the Stormrider (1991).
Jakiś tam klasyczny power metal którego troszkę liznąłem w czasach gdy o nagranie płyty z mp3kami było tak samo trudno jak o pożyczenie i przegranie kasety. Człowiek łapał co było pod ręką. Numer pewnie jakiś jeden z wielu od nich, ja zapamiętałem (i nie ma znaczenia że są tu elementy tandetnej symfonii).
-------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.
Napisałbym tak w okolicach 2015, teraz raczej nie xD jeydne "heavy" w zeszłym roku jakie siadło, to Chapel of Disease :D