Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#wojna #iran #usa
@korporacion: Tylko idiota moze cos takiego napisac.
Wiesz co moze i mi sie tez marzy - cos podobnego do 39r to byla akcja - napewno nie bylo nudno.
Nie wiem jak mozna marzyc o tym ze gdzies zabijaja ludzi.
@01100011011010000110000101101101: zależy gdzie. Jak byłeś polakiem i trafiłeś do obozu to miałeś przejechane ale jak walczyłeś np. jako Amerykanin w Europie to przeżyłeś przygodę życia o ile przeżyłeś. Polecam serial kompania braci
Ja mieszkajac w UK ktore jest w miare bezpieczna wyspa moge napisac ze marzy mi sie wielki konflikt w Polsce i chcialbym widziec jak zabijaja ciebie i twoja mamusie. Jednak jest we mnie troche empatii i umiem
2020 rok i ludzie wciąż odpowiadają na baity tego trolla @korporacion
@korporacion: Czego ja sie boje? Wojny jak malo czego! Chyba ze bylbym jednym z tych co nie maja nic do stracenia. Moze w takiej sytuacji strach bylby mi obcy.
@korporacion: Bedac toba napisalbym ze na to czekam - wkoncu zyje w kraju ktory zostal najechany tylko przez wikingow. W tej chwili ten kraj ma chroniona cala linie brzegowa, niebo jest chronione w calosci przez systemy patriot, 2 lotniskowce pilnowac beda dystansu do
@01100011011010000110000101101101: wystarczy zyc w polsce, tu jest tylu idiotów, że taka wojna domowa to najlepsze co ten kraj moze spotkać :)