Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:00, Czwartek, 02 stycznia 2020. Imieniny: Izydora, Bazylego, Grzegorza. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Świecić będzie 7 godzin i 25 minut, w zenicie znajdzie się o 11:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:32. Ciemna noc zapadnie o 17:03, ale gwiazd można wypatrywać od 16:16.
Dzień dobry, mroźno lecz słonecznie znowu( ͡º͜ʖ͡º) pierwszy dzień w pracy, mleczka do kawy brakło, kanapeczek z domu zapomniałem ale owoców już nie. Kicham na wszystkie strony, ukryłem się i wegetuje licząc swoje narzędzia(✌゚∀゚)☞ miłego dniaᕦ(òóˇ)ᕤ
Wszystkim dobrego w pierwszym dniu tyrki w 2020 roku. Ciężko było wstać, ale jakoś dałem radę. Zobaczymy jak ten dzień się skończy, ale świadomość, że jeszcze tylko jutro i znów 3 dni wolnego napawa optymizmem. Pozdrówka!
Dzień dobry. Widzę że część z Was juz do pracy-dobrze że dziś czwartek. Ja się pakuję i jutro zaczynam urlop. Milego dnia i wszystkiego dobrego w nowym roku!
@micke: @Pjotsze: @wynalazek_one: @unizony_czlonek: Ależ tu przetrzebiło ludzi XD Jednak co urlop, to urlop. No ale nie dla każdego, ja byłem w robocie. Nareszcie koniec kopania, ukopane ostatnie ~4 metry pod kostką, oczywiście miszmasz kabli, rurek, czynna woda w rurce pamiętającej chyba Gierka, bez żadnej folii itd. No ale dałem rade, jutro w sumie ide ściemniać do roboty chyba, a nie robić, w sobote zasypka i mam nadzieje,
Dobry dzień, coś nas tak mało po tym nowym roku :D Kwestie mieszkania dogadane, za tydzień zaczną mnie dręczyć z pracy o uzupełnienie formalności i tak mi zleci raz dwa do lutego. W ogóle to już się
@Wejszlo: O to to, tako samo mam. Kupie jakaś gre, jest podjarka, życie w kąt, pogram przejde tak z połowe i potem zbiera kurz następne x miesięcy ( ͡°͜ʖ͡°)
@micke: nie pytaj nawet ile mam takich gier co nawet jeszcze nie odpaliłam ( ͡°͜ʖ͡°) ja już nawet się nie loguję na ps store bo pewnie teraz znowu promki są i nie wyjdę stamtąd z pustym koszykiem xD
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:00, Czwartek, 02 stycznia 2020. Imieniny: Izydora, Bazylego, Grzegorza. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Świecić będzie 7 godzin i 25 minut, w zenicie znajdzie się o 11:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:32. Ciemna noc zapadnie o 17:03, ale gwiazd można wypatrywać od 16:16.
Witajcie wszyscy:) dzisiaj pierwszy dzień pracy w nowym roku. Cały zakład jest jednak tak ociezaly, że ledwo można nazwać to rozruchem
Miłego dnia
Uszanowanie. Smacznego śniadania i pysznej kawy życzę!
A jako bonus - X Japan.
Jednak co urlop, to urlop. No ale nie dla każdego, ja byłem w robocie. Nareszcie koniec kopania, ukopane ostatnie ~4 metry pod kostką, oczywiście miszmasz kabli, rurek, czynna woda w rurce pamiętającej chyba Gierka, bez żadnej folii itd. No ale dałem rade, jutro w sumie ide ściemniać do roboty chyba, a nie robić, w sobote zasypka i mam nadzieje,
Dobry dzień, coś nas tak mało po tym nowym roku :D Kwestie mieszkania dogadane, za tydzień zaczną mnie dręczyć z pracy o uzupełnienie formalności i tak mi zleci raz dwa do lutego. W ogóle to już się