Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:00, Czwartek, 02 stycznia 2020. Imieniny: Izydora, Bazylego, Grzegorza. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Świecić będzie 7 godzin i 25 minut, w zenicie znajdzie się o 11:50 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:32. Ciemna noc zapadnie o 17:03, ale gwiazd można wypatrywać od 16:16.
  • 22
@kukurydziany @Formbi @MalaGlupiaMiejscowosc01 @PaniczPokerowy @Stalowa_Figura @Rudalke @n1c3 @filipw1 @Pelit @jacobs0n @Daro82 @Feduk @micke @Wejszlo @TomTailor100 @Pjotsze @buczubuczu @Foka9643 @Formbi @Sikorka2017 @wyinwidualizowany @FKSSM @PaniczPokerowy @Kalmuk32 @Tami @Pelit @zlotuwa @Dziesion @bolorollo @n1c3 @wynalazek_one

Witajcie wszyscy:) dzisiaj pierwszy dzień pracy w nowym roku. Cały zakład jest jednak tak ociezaly, że ledwo można nazwać to rozruchem

Miłego dnia
@micke: @Pjotsze: @wynalazek_one: @unizony_czlonek: Ależ tu przetrzebiło ludzi XD
Jednak co urlop, to urlop. No ale nie dla każdego, ja byłem w robocie. Nareszcie koniec kopania, ukopane ostatnie ~4 metry pod kostką, oczywiście miszmasz kabli, rurek, czynna woda w rurce pamiętającej chyba Gierka, bez żadnej folii itd. No ale dałem rade, jutro w sumie ide ściemniać do roboty chyba, a nie robić, w sobote zasypka i mam nadzieje,
@micke: @Pjotsze: @algus: @wynalazek_one: @Sikorka2017: @piupiulaserem: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Kalmuk32 @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @Peter_Mountain @bolorollo @Feduk @Formbi @Lelndianer @rajjj @Daro82: @krzysztof-bilinski: @Slamowir:

Dobry dzień, coś nas tak mało po tym nowym roku :D Kwestie mieszkania dogadane, za tydzień zaczną mnie dręczyć z pracy o uzupełnienie formalności i tak mi zleci raz dwa do lutego. W ogóle to już się
@micke: @Pjotsze: @algus: @wynalazek_one: @Sikorka2017: @piupiulaserem: @n1c3: @Dziesion: @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Kalmuk32 @MalaGlupiaMiejscowosc01 @aplered @Peter_Mountain @bolorollo @Feduk @Formbi @Lelndianer @rajjj @Daro82: @krzysztof-bilinski: @Slamowir: Witam wszystkim, niestety z racji inwentury w firmie, nie mam możliwości pisania z rana i tak do niedzieli pewnie będzie (co roku 4 dniówki, 3 nocki wypadają). Więc muszę to robić później, szczególnie że dzisiaj liczyłem kilka