Wpis z mikrobloga

@eruvenis: na żywym organizmie też już działałaś?

@Afrojohny: nie ma co się przejmować ani panikować bo z ginekologami jest to samo poza tym takie badania trwają znacznie dłużej niż cewnikowanie i należy je powtarzać.
  • Odpowiedz
  • 0
@FeyNiX kobiety cewnikowalam, przy facetach tylko asystowalam lekarzowi szczerze mówiąc ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale starsze kolezanki cewnikuja facetów również
  • Odpowiedz
@eruvenis: To zdjęcie mi przypomniało jak leżałem w szpitalu klinicznym i faceta na łóżku obok przygotowywali do operacji. Przysłali studentkę 10/10, żeby założyła mu m.in. cewniki. Pierwsze co pomyślałem, że taka to mogłaby i mnie złapać za benka, ale jak zaczął się drzeć na cały oddział to przeszły mi niegrzeczne myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eruvenis: Zresztą wy piguły jesteście bezwzględne - duży chłop przyjdzie i prawie mdleje przy pobraniu krwi a te w śmiech ,,my Pana w 5 nie podniesiemy hihihi" a ja blady i spocony jak po Runmageddonie gdy tylko widzę igłę xd
  • Odpowiedz
@eruvenis: lekarka here, teraz robię psychiatrię dziecięco-młodzieżową, ale na studiach i stażu założyłam trochę cewników i właściwie ani razu nie cewnikowałam kobiety. I cewnikować mężczyzn nauczyły mnie oczywiście panie pielęgniarki i to nauczyły tak, że bez pomocy umiem! Kochane :D
  • Odpowiedz