Aktywne Wpisy
idę jutro na wesele siostry. myślicie że 1 tys będzie ok?
idę z dziewczyną + jeden dzień nocleg w miejscu gdzie jest wesele
ile się daje w kopercie?
#wesele #pytanie #pytaniedoeksperta
idę z dziewczyną + jeden dzień nocleg w miejscu gdzie jest wesele
ile się daje w kopercie?
#wesele #pytanie #pytaniedoeksperta
Boriskov +23
Zamówiłem żarcie o 17 przez pyszne, dali godzinę dostarczenia na 19:15. Zamówienia nie ma, telefon wyłączony a status na trackerze wskoczył, ze dostarczono.
#jedzenie71 #wroclaw #pysznepl
https://www.wykop.pl/wpis/46496411/mirki-i-mirabelki-jakbyscie-chcieli-zamawiac-cos-n/
@FELIX90: podziekuj #!$%@? (zamierzona pisownia) za dostarczenie :) pewnie sam #!$%@?, a ty sie teraz wykłócaj.
Komentarz usunięty przez autora
Kolesiowi coś się wydaje dziwnego, bo odbieram telefon i pytam - tak, słucham? A gościu - cześć FELIX90 (no kurde...). Pyta czy dostałem zamówienie, bo nie wie a mają nawał pracy i czy poczekam jeszcze. No #!$%@?. Zamówione po 17, dostarczone miało być na 19:15 a koleś dzwoni o 20:30. Co za gowno
Pewnie podobnie jest z Twoim przypadkiem, tylko pyszne do tego ma awarie XD
@FELIX90: Gdzie oni teraz są? Byli koło rynku, w kierunku Uniwerku, ale już ich nie ma. To jest przeniesione czy zupełnie nowa knajpa i zbieżność nazw?
Rock burger koło rynku miał genialne mięso, świetny smak i najgorszą miejscówkę oraz obsługę. Trochę szkoda, że padli, a trochę nie ;)
Nie wiem gdzie są. Zamawiałem przez pyszne, wiem tylko ze teraz są głęboko w mojej dupie :P