Wpis z mikrobloga

Siemanko, dopiero zacznam zabawe z ta gierka ale mam problem. Mam 2 bloki mieszkalne, 2 pola, kolchoz i gorzelnie. Chce wyslac autobusem pracownikow do gorzelni, postawilem przystanek przy blokach i przy gorzelni. Ustawilem trase przystanek - gorzelnia - przystanek 2 przy gorzelni. Wcisnalem na blok, chce pokazac im ze maja tam pracowac ale pisze ze nie ma polaczenia lub budynek jest zbyt daleko.

#sovietrepublic #gry #workersresources
  • 11
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PatrixOK: skieruj ich z bloku do przystanku przy blokach, zaznacz że przystanek tylko dla robotników i puść około 4 wozy w miarę równych odstępach czasu potem przy przystanku przy gorzelni przypisz im pracę w gorzelni.
@Reiter: Niee, nie mam nic - tyle co jest na steamie w dyskusji o grze, polecam jako źrodło. A co do puszczania to na początek daje 4 autobusy o jak największej pojemności (Ikarusy 280) w zajezdni i uruchamiam pierwszy. Jak dojechał na przystanek początkowy to puszczam następny z zajezdni tak żeby w miarę w równych odstępach kursowały - bo jak robotnicy czekają dłużej niż godzinę na autobus albo jadą dłużej niż