Wpis z mikrobloga

Czas skończyć z tym procederem wygrzewania straponowej d--y w psychiatrykach na koszt polskich podatników w przypadku jakichkolwiek problemów życiowych czy z bezdomnością. Jest wiele osób potrzebujących, a taki pasożyt traktuje psychiatryki jako ostatnią deskę ratunku.

W dodatku symuluje problemy psychiczne, a sam przyznawał, że w takich sprawach jest niezłym aktorem. Przypuszczam, że ludzie w psychiatrykach nie przykładają się dostatecznie do tego i dają się nabierać na te wszystkie niby schizofrenie i inne, nie robią większych badań pod tym kątem, a z tego co wiem choroby psychiczne to dość śliski temat. On jest co najwyżej alkoholikiem, który traktuje psychiatryki jak Ciechocinek. Pytanie tylko kiedy i czy mu ukrócą to chodzenie na skróty na koszt polskiego podatnika.
#rafatus #danielmagical #patostreamy
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MadelnPoIand: Hejt na Analczyka? 1) to mój ulubiony patostreamer xD 2) czy hejterzy Analczyka nie mogą być bogatymi ludźmi?

Ależ mnie prześwietliłeś. Nawet nie będę się do tego odnosił, bo po co, przecież nie będę udowadniał, że twoje wysrywy są bezzasadne. xD Już samo postawienie sprawy na zasadzie "hejtujesz analczyka, więc jesteś bezrobotnym typem na utrzymaniu mamusi" jest zabawne. xD
  • Odpowiedz
@rorf46: raz na stremie miał omamy i chwycił szybko różaniec i zaczął się modlić. Wiem, czasami robił to na pokaz, ale wtedy ewidentnie był wystraszony. Sama choroba alkoholowa, która Rafatus niewątpliwe ma jest ciężką walką, a do tego d---i, inne problemy, których ma zapewne sporo. Bez psychiatryka, odpowiedniego leczenia i pomocy dobrych ludzi sam sobie nie poradzi.
  • Odpowiedz