Aktywne Wpisy

mrsopelek +2
Nic fajniejszego dziś nie zobaczymy, a za parę dni zobaczymy artykuł o Szymonku, 15 latku pogryzionym przez psa. Dla mnie nikt kto jest normalny, nie da swojego psa obcemu dziecku, żeby go wyprowadzało, bo:
- temu psu może coś się stać
- ten pies może komuś coś zrobić
- temu dziecku coś może się stać
Mi jako rodzicowi byłoby k---a wstyd, jak zobaczyłbym, że moje dziecko wywiesza ogłoszenia o podjęciu pracy, czy sprzedaje lemoniadę na ulicy.
- temu psu może coś się stać
- ten pies może komuś coś zrobić
- temu dziecku coś może się stać
Mi jako rodzicowi byłoby k---a wstyd, jak zobaczyłbym, że moje dziecko wywiesza ogłoszenia o podjęciu pracy, czy sprzedaje lemoniadę na ulicy.
źródło: obraz_2025-02-18_000309148
Pobierz
#raportzpanstwasrodka
Rodzina Muminów, Cebe i Waldi powinni wynająć wspólnie willę podobną do tej, w której mieszka prezes. Na łebka wyszłoby ich taniej niż teraz płacą, a dla nas, widzów, to byłaby nie lada gratka.
Rodzina Muminów, Cebe i Waldi powinni wynająć wspólnie willę podobną do tej, w której mieszka prezes. Na łebka wyszłoby ich taniej niż teraz płacą, a dla nas, widzów, to byłaby nie lada gratka.

W dodatku symuluje problemy psychiczne, a sam przyznawał, że w takich sprawach jest niezłym aktorem. Przypuszczam, że ludzie w psychiatrykach nie przykładają się dostatecznie do tego i dają się nabierać na te wszystkie niby schizofrenie i inne, nie robią większych badań pod tym kątem, a z tego co wiem choroby psychiczne to dość śliski temat. On jest co najwyżej alkoholikiem, który traktuje psychiatryki jak Ciechocinek. Pytanie tylko kiedy i czy mu ukrócą to chodzenie na skróty na koszt polskiego podatnika.
#rafatus #danielmagical #patostreamy
Zresztą ciekawe, czy on w ogóle jest alkoholikiem. Jakoś jeszcze kilka miesięcy temu miał jakieś zajęcie i w tym czasie potrafił kilka miesięcy nie pić.
Komentarz usunięty przez moderatora