Aktywne Wpisy
greenbong +134
Nie rozumiem jak można chcieć mieć dzieci. Jestem u siostry trzeci dzień, dwójka dzieci 2 i 5 lat i to jakiś koszmar xds
Ciągle trzeba się tym zajmować, bez przerwy potrzebuje uwagi. Siorka i szwagier od 4 lat to wrak człowiekow. Ciągle niewyspani, ciągle rozdrażnieni, dla nich błogosławieństwem jest jak przyjadę na 3 dni, bo dzieci mnie lubią i mają w końcu chwilę spokoju xd.
Ta relacja z tymi dziećmi, pomimo że
Ciągle trzeba się tym zajmować, bez przerwy potrzebuje uwagi. Siorka i szwagier od 4 lat to wrak człowiekow. Ciągle niewyspani, ciągle rozdrażnieni, dla nich błogosławieństwem jest jak przyjadę na 3 dni, bo dzieci mnie lubią i mają w końcu chwilę spokoju xd.
Ta relacja z tymi dziećmi, pomimo że
alberto81 +1085
https://stopthemingmy.app/
Otóż o co chodzi - skórki customowe niż Adwaita potrafią sprawić, że aplikacja źle wygląda i zapewne czasem mogło nam się zdarzyć. Pytanie czy to wina aplikacji ... czy Gnome, które forsuje Adwaitę?
Nie ma sensownej dokumentacji do tworzenia skórek, a Gnome co chwilę niszczy kompatybilność. Nie raz się zdarza, że nowa wersja bibliotek GTK sprawia problemy innych skórek.
I stąd petycja, by nie używać innych skórek, bo będą źle działać. Ale może powinno być na odwrót i nie powinno się używać GTK?
#linux