Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rozowypasek ma 30. jest osobą bardzo praktyczną. Organizujemy jej urodziny i ponad 20 osób chce się składać na prezent. Jakie macie pomysły, zamiast skoku na spadochronie? :)
#prezent #kiciochpyta #pytanie #zwiazki #kupujzwykopem
#prezent #kiciochpyta #pytanie #zwiazki #kupujzwykopem
Ej wiecie o co może chodzić? Mam nową maszynę bernette sew&go 7. Wszystko działało bardzo dobrze aż do wczoraj. Zaczęło mi się coś dziać przy zygzaku. Wcześniej szyłem na napięciu nitki 4 i wszystko było ok, teraz robi mi tak na górnej stronie szycia. Kombinowałem z napinaniem w górę i w dół. Używam ten sam materiał i tę samą nitkę. Co się kurde dzieje?
My zaczęliśmy wigilię wcześniej i już dawno temu skończyliśmy. Wróciłem do domu i miałem obejrzeć film, ale ta nitka nie daje mi spokoju. Pozdrow żonę.
Przed chwilą wziąłem instrukcje w łapę i szukałem jak zmienić naprężenie dolnej nitki. Nie znalazłem tego, ale przeczytałem o czyszczeniu. Odkręciłem blaszkę nad dolną szpilka. Nic tam nie znalazłem nietypowego, ale pogmeralem pędzelkiem i liczyłem na to że pomoże.... No i pomogło. Teraz szyje idealnie na napięciu 4. Nie wiem