Wczoraj spotkała mnie p------a sytuacja... Właściciel domu, którym mieszkam chciał mnie przytulić ( to starszy dziadek jest, po 70), wcześniej siedziałam chwilę z jego schorowaną żoną i gadaliśmy o świętach itp, no nie byłoby to nic strasznego, ale on przyciągnął mnie tak łapczywie, że od razu podniosłam głos. No i się odsunął. Ech :/ #rozowepaski czy spotkała was kiedykolwiek podobna sytuacja? Jakbym całkowicie straciła szacunek do tego człowieka
@JudzinStouner: tak też myślałam, ale to jego przyciągnięcie mnie do siebie nie było gestem serdeczności. Czy faceci po 70 mają jeszcze erekcję? (⇀‸↼‶)
@rozowyszlafrok moi znajomi pracują jako fizjoterapeuci w takim a'la sanatorium czy uzdrowisku. Co ci starzy ludzie o----------a to ja po jakichs ciężkich narkotykach nie byłbym w stanie wymyślić, np. rozbieranie się i bieganie nago po korytarzu krzycząc, że nie ma ubrań, robienie stożków z własnego gówna i perfidne wąchanie go jak ktoś patrzy, ciągle naklanianie do "ruchania", całowania itp. No jebla idzie dostać, ale jest śmiesznie, mniej zabawnie mają pielęgniarki bo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora