Aktywne Wpisy
Ruska0nuca +1
jutro mam wesele u kolegi. w zaproszeniu napisane jest, żeby nie kupować prezentów oraz kwitów, zamiast prezentów pieniądze, a zamiast kwiatów kupon do lotka. tak jak z prezentami się zgadzam bo nawet nie chciałoby mi się czegoś szukać, tak bez kwiatów to trochę słabo. warto im kupić jakiś bukiet chociaż mały?
mambar +3
Zastanawia mnie jakim cudem pojawiają się tu osoby, które twierdzą, że mając 25-28 lat udało im się poznać jakąś 16-18 letnią dziewczynę i są z nimi w związku. Był tutaj nawet gościu , który mówił ,że jest w związku z dziewczyną odkąd ona miała 17 lat a on 29 xd Według mnie to jest męska fantazja nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Dla mnie jest to kompletnie nierealne. Żadna dziewczyna w tym
Załóżmy że trzech głównych protagonistów uniwersum S17 nagle ogarnęło się życiowo i znaleźli by sobie legalną normalnq pracę. Gdzie by pracowali?
Ksiek wiadomo coś z motoryzacją (mechanik?), a Major i Meksyk?
Meksyk Tesco dział alkoholowy
@mendrzej: Peżot też w Castoramie, ale na dziale z armaturą łazienkową...
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe jak wygladala kariera zawodowa i ile trwal najdluzszy okres zatrudnienia Lalusia? Ma 45lat, powiedzmy ze skonczyl edukacje w wieku 16-17 lat, 12 przesiedzial w pace, od prawie 5lat mieszka u Konona. Pozostawia to tylko okolo 10lat potencjalnej aktywnosci zawodowej. Ponoc pracowal w chlodni Bialystok (przy kalafiorach), w godpodarstwie rolnym w Czarnej bialostockiej i przy jakichs ociepleniach. Odnawial osrodek Monaru, choc mozliwe ze jako jego pensjonariusz, ew w ramach prac
Nazbieralo mu sie tyle malych wyrokow za drobne przestepstwa, odwieszanych zawiasow, zamienianych na pake kar i grzywien, ktorych Lalus nie placil, gdyz wolal je odsiedziec, podobnie jak prac spolecznych, na ktore nie chcialo mu sie chodzic i wolal isc do paki. Jedynym wiekszym wyrokiem bylo 3lata za udzial w grupowym pobiciu bialoruskiego handlarza alkoholem i fajkami,
Ogladam tych idiotow od lat i major czesto gadal o swoich odsiadkach, plus, po tym jak oszczaniec z Boboli oskarzyl go o to, ze siedzial za pedofilie (gwalt na 14latce), major nakrecil film, gdzie Konon czyta pismo (wniosek, o zatarcie historii karalnosci szczura), gdzie wymienione sa wszystkie jego wyroki, lacznie z ich dlugoscia i artykulami, na podstawie ktorych zostaly wydane