Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +164
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fandolores +75
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski
#!$%@? mirki powiedzcie czy jestem #!$%@?? Poznałem swoją obecną żonę kiedy miała 16 lat, ja wtedy miałem 17. Teraz mam 26, oboje jesteśmy dla siebie pierwszymi jak i zarazem jedynymi partnerami seksualnymi. (Na #!$%@? o #bolecnaboku nawet nie zwracam uwagi).
Między nami jest naprawdę świetnie, bardzo ja kocham i ona mnie też. Ale ja nie o tym...
Chodzi mi o to, że gdyby kiedyś nie daj Zeusie coś sie miedzy nami zepsuło, gdybyśmy się rozstali to nie wyobrażam sobie związać się z kobietą, która miała innego przede mną. Chyba byłbym już sam do końca życia, bo przecież spotkanie dziewicy powyżej 20 lvlu graniczy z cudem.
Tak bardzo odpycha mnie myśl, że można całować się, uprawiać seks z osobą z którą wcześniej robił to kto inny że chyba bym się nie przełamał.
Powiedzcie mi czy tylko ja jestem tak #!$%@? czy może ktoś też tak ma xD
Oczywiście mam świadomość tego, jak bardzo moje podejście jest niewłaściwe ale nic na to nie poradzę.
Na szczęście moja żona zdradą gardzi chyba jeszcze bardziej niż ja (A ja gardzę niezmiernie). Odcieliśmy już wiele znajomości tak z mojej jak i z jej strony gdy tylko dowiedzieliśmy się że ktoś zdradza partnerkę/partnera.
Mam gorącą nadzieję że przejdziemy przez życie wspólnie, ale wiadomo - bywa różnie.
#seks #zwiazki #zdrada #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: [Nie siedź w domu w ferie i w wakacje](https://st.pl/$xvynkdla)
Komentarz usunięty przez autora
Nie zrozum mnie źle. Z moją żoną jesteśmy w związku już od kilkunastu lat. Sporo razem przeszliśmy i naturalnie różne myśli się przewijały w głowie, również takie jak by to było być z kimś innym. To normalne. Jestem jednak zaskoczony, że skoro jesteś szczęśliwy to dlaczego Cię to męczy na tyle,
Wywal też TV i komputer, bo tu też są zdrady itp, a Wy się przecież odcięliście.
@AnonimoweMirkoWyznania: