#uk Siema ludziska. Są tutaj jakieś mirki albo mirabelki z Barnsley? ( ͡°͜ʖ͡°) Moze chciałyby ładne autko pod choinkę? Mam do sprzedania kilkuletnią markę premium ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A6 2010 facelift 2.0 tdi, kolor czarny, kombi Autko właśnie przeszło NOT miesiąc temu bez żadnych problemów i jeździ bardzo dobrze bez jakichkolwiek usterek. Roczny Road Tax to tylko £145, auto jest w 25 grupie ubezpieczeniowej, więc opłaty za auto tej klasy są dosyć małe, a jednostka napędowa jest bardzo wydajna w trasie ale też elastyczna w mieście. Auto bardzo dobrze wyposażone, oczywiście w środku skóry, nawigacja, większość rzeczy elektryczna. No i cena. Chciałbym je sprzedać za £3499 ale robię promocje świąteczna i jestem wstanie je sprzedać za £3200. Pozdrawiam ( ͡°͜ʖ͡°)
@orbitowski: wiadome przebieg duży ale to autostradowe mile robione w pierwszych latach tego samochodu. Ostatnimi czasy auto już tak dużo nie jeździło ( ͡°͜ʖ͡°)
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Siema ludziska. Są tutaj jakieś mirki albo mirabelki z Barnsley? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moze chciałyby ładne autko pod choinkę?
Mam do sprzedania kilkuletnią markę premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Audi A6 2010 facelift 2.0 tdi, kolor czarny, kombi
Autko właśnie przeszło NOT miesiąc temu bez żadnych problemów i jeździ bardzo dobrze bez jakichkolwiek usterek.
Roczny Road Tax to tylko £145, auto jest w 25 grupie ubezpieczeniowej, więc opłaty za auto tej klasy są dosyć małe, a jednostka napędowa jest bardzo wydajna w trasie ale też elastyczna w mieście.
Auto bardzo dobrze wyposażone, oczywiście w środku skóry, nawigacja, większość rzeczy elektryczna.
No i cena. Chciałbym je sprzedać za £3499 ale robię promocje świąteczna i jestem wstanie je sprzedać za £3200. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)